Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Бразилії є озеро незвичайного кольору, вода у якому схожа на кока-колу. Незвичний карамельний відтінок водойми неабияк дивує туристів.



Лагуна Арараквара розташована в бразильському регіоні Ріо Гранде до Норте. Вода у ній чиста та безпечна для купання.

Озеро незвичайного кольору у Бразилії

Лагуна Арараквара – це популярне серед туристів місце. Воно вражає відвідувачів незвичним кольором. На вигляд озеро ніби наповнене газованим коричневим напоєм. Такий відтінок водойма отримала через суміш йоду, заліза та пігменту коріння дерев.

Читати  Які нові види туризму мають з'явитися в Туреччині у 2022 році

Місцеві жителі стверджують, що води у цьому озері мають цілющі властивості. Водойма є безпечною для купання, тому туристам часто кортить зробити у ній фото.

Цю місцину варто відвідати, адже тут, окрім цікавої водойми, можна поніжитись на піщаному пляжі, повеслувати у мілководній лагуні або послухати мавп Гуаріба, які живуть у природному заповіднику Зоряний ліс. Перед тим, як їхати на озеро Арараквара, уточніть у місцевих чи гіда, чи вдалий сезон для цієї поїздки. Адже в певні періоди через посушливість лагуна майже висихає.

Читати  МАУ скасувала частину рейсів до кінця серпня

Арараквара, до речі, не єдина водойма з незвичним відтінком – в Австралії є рожева лагуна, яка дуже популярна серед туристів та у соцмережах.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *