Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Бразилії є озеро незвичайного кольору, вода у якому схожа на кока-колу. Незвичний карамельний відтінок водойми неабияк дивує туристів.



Лагуна Арараквара розташована в бразильському регіоні Ріо Гранде до Норте. Вода у ній чиста та безпечна для купання.

Озеро незвичайного кольору у Бразилії

Лагуна Арараквара – це популярне серед туристів місце. Воно вражає відвідувачів незвичним кольором. На вигляд озеро ніби наповнене газованим коричневим напоєм. Такий відтінок водойма отримала через суміш йоду, заліза та пігменту коріння дерев.

Читати  У Маріуполі презентували туристичний бренд Приазов’я

Місцеві жителі стверджують, що води у цьому озері мають цілющі властивості. Водойма є безпечною для купання, тому туристам часто кортить зробити у ній фото.

Цю місцину варто відвідати, адже тут, окрім цікавої водойми, можна поніжитись на піщаному пляжі, повеслувати у мілководній лагуні або послухати мавп Гуаріба, які живуть у природному заповіднику Зоряний ліс. Перед тим, як їхати на озеро Арараквара, уточніть у місцевих чи гіда, чи вдалий сезон для цієї поїздки. Адже в певні періоди через посушливість лагуна майже висихає.

Читати  Це не Голлівуд: назвали найкраще місто для туристів, які люблять кіно

Арараквара, до речі, не єдина водойма з незвичним відтінком – в Австралії є рожева лагуна, яка дуже популярна серед туристів та у соцмережах.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *