Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

З 18 серпня авіаквитки, придбані на сайті Kiwi.com, лоукостер Ryanair вважає недійсними. Авіакомпанія перестала приймати пасажирів із посадковими талонами цього пошуковика. У Kiwi.com вже відреагували на це.



Як повідомляє Ryanair, сайт Kiwi.com не інформує пасажирів про всі вимоги щодо безпеки. Авіакомпанія бореться з цим вже давно, але лише зараз почала вживати радикальних заходів.

Ryanair відмовилась від посадкових талонів Kiwi.com

Пошуковик Kiwi.com перешкоджав прямому спілкуванню Ryanair з пасажирами тим, що заміняв електронні пошти клієнтів підробленими адресами. Серед причин відмови також було те, що Kiwi.com випускав власні посадкові талони, які вважаються фальшивими.

Читати  Це огидно: стюардеса закликала відмовитися від частих, але "божевільних" звичок на борту літака

Ми дізналися про ці підроблені посадкові талони, коли минулого тижня невелика кількість пасажирів, які бронювали рейси через Kiwi.com, прибули до посадкового майданчика без офіційних талонів Ryanair. Відповідно до норм ЄС, авіакомпанія зобов’язана безпосередньо інформувати пасажирів про всі правила безпеки щодо їх польоту, Kiwi.com обходить це, реєструючи пасажирів та замінюючи посадковий талон Ryanair на підроблений,
– пояснює директорка з маркетингу Ryanair Дара Брейді.

Читати  МАУ влаштувала розпродаж квитків на прямі перельоти з Києва та Одеси до Стамбулу

Раніше компанія домоглася судової постанови в Чехії, проте Kiwi її ігнорує.

Реакція Kiwi

Своєю чергою, Kiwi.com пояснює, що справжня причина криється у фінансових непорозуміннях. Пошуковик часто продає квитки Ryanair дешевше, ніж сама авіакомпанія.

Позиція Ryanair є жорстокою, оскільки ставить прибуток вище, ніж вибір споживача. Ми зробимо все, що в наших силах, щоб підтримати наших клієнтів через цю підлу поведінку з боку Ryanair, які карають мандрівників тільки за те, що компанії не подобається конкуренція,
– прокоментував пошуковик Kiwi.com.

Читати  На Фарерських островах зняли відео, на якому вода тече вгору

Вони також повідомили, що ніякого підробленого талона не існує, а Kiwi.com виконує всі вимоги щодо інформування клієнтів. У посадковому документі лише змінили колір та додали фірмовий фон, а всі інші дані залишилися без змін. До того ж поки всі клієнти, що купили квитки Ryanair на Kiwi.com, полетіли без проблем.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *