Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Отримати яскравий та незабутній космічний досвід тепер зможе кожен охочий у ресторані Space 220. Відвідати його можна у тематичному парку Disney World’s Epcot, що у Флориді.



Новий космічний ресторан Space 220

Ідея створити ресторан Space 220 була присвячена 50-річчю з відкриття Disney World, яке святкують цьогоріч. Заклад зараз на завершальній стадії підготовки і вже у вересні зможе приймати відвідувачів.

Читати  Об’єктами музею гончарства в Опішному проклали єдиний екскурсійний маршрут

Космічний дизайн нового атракціону просто вражає, адже тут все продумано до деталей. У цьому місці можна легко переміститись у відкритий космос та насолодитись смачною кухнею. А потрапити всередину допоможе спеціальний тематичний ліфт.

Ресторан Space 220 названо так неспроста, адже унікальний заклад ніби переносить відвідувачів на висоту 220 миль (близько 350 кілометрів). Тут гості зможуть насолодитись неймовірним краєвидом Землі з великих панорамних вікон космічної станції. Шеф-кухарем нового ресторану стане Марк Куше, а у меню буде представлена сучасна кухня, широкий вибір вин та коктейлів.
Щоб потрапити у ресторан, охочим необхідно буде зареєструватись у залі вильоту Space 220 у Future World, який розташований поруч з атракціоном Mission: Space.

Читати  На Тернопільщині до кінця року відреставрують Збаразький замок

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *