Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Єгипет – це один з найпопулярніших туристичних напрямків, що не дивує, адже у цій спекотній африканській країні можна відпочивати впродовж цілого року. Дізнайтесь, яка там погода в грудні та чи варто вирушати туди на зимовий відпочинок.



Історія Єгипту охоплює ціле тисячоліття, а чарівна природа настільки різноманітна, що робить цю країну одним із найбільш бажаних місць для відпочинку. Тут кожен може знайти щось для себе: від величних пам’ятників стародавніх цивілізацій, загорнутих у пагорби барханів, до сучасних мегаполісів з усіма стандартами туристичного світу. Клімат Єгипту вважається тропічним континентальним, окрім як на сході країни.

Читати  Робота у сфері туризму за кордоном: які країни готові найняти працівників з України

Найпривабливішим сезоном для туристів завжди був серпень, проте у Єгипті навіть у грудні можна чудово провести час та відпочити сповна. На відміну від літнього сезону, погода у грудні стає більш комфортною: немає сильної спеки, а сонце стає більш лагідним. Ще однією перевагою відпочинку у грудні є те, що до цього часу вулиці та пляжі країни помітно порожніють, адже кількість туристів значно зменшується.

Відпочинок в Єгипті у грудні

У грудні в Єгипті погода все ще залишається сонячною та теплою, хоча іноді температура повітря може знижуватись. Середня температура у цей період – від +23°C до +25°C. Температура води в морі – приблизно +23°C.

Читати  Два нацпарки Буковини стали доступними для віртуальних прогулянок

Єгипет омивається одразу двома морями: на півночі – Середземним, а на сході – Червоним. Серед туристів популярнішими є курорти Червоного моря, адже температура води тут майже не опускається нижче +20°C протягом року, тому в грудні пляжний сезон тут продовжується. Найбільш відвідуваними курортами на узбережжі Червоного моря є: Хургада, Шарм-ель-Шейх, Макаді, Марса-Алам, Сома-Бей, Дахаб, Таба і Бур-Сафага.

Читати  Як безкоштовно поїсти і випити в аеропорту: турист поділився прийомом

Для туристів у грудні в Єгипті знайдеться багато розваг: можна досліджувати незрівнянну та дивовижну природу Червоного моря, займаючись дайвінгом. А ще у Єгипті це сезон фруктів, якими можна насолодитись на місцевих базарах. Туристи також можуть відвідувати різноманітні екскурсії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Египет – это один из самых популярных туристических направлений, что не удивляет, ведь в этой жаркой африканской стране можно отдыхать в течение целого года. Узнайте, какая там погода в декабре и стоит ли отправляться туда на зимний отдых.



История Египта охватывает целое тысячелетие, а волшебная природа настолько разнообразна, что делает эту страну одним из самых желанных мест для отдыха. Здесь каждый может найти что-то для себя: от величественных памятников древних цивилизаций, завернутых в холмы барханов, до современных мегаполисов со всеми стандартами туристического мира. Климат Египта считается тропическим континентальным, кроме как на востоке страны.

Читати  МАУ оголосила про закриття значного числа маршрутів

Самым привлекательным сезоном для туристов всегда был август, однако в Египте даже в декабре можно прекрасно провести время и отдохнуть сполна. В отличие от летнего сезона, погода в декабре становится более комфортной: нет сильной жары, а солнце становится более мягким. Еще одним преимуществом отдыха в декабре является то, что к этому времени улицы и пляжи страны заметно пустеют, ведь количество туристов значительно уменьшается.

Отдых в Египте в декабре

В декабре в Египте погода все еще остается солнечной и теплой, хотя иногда температура воздуха может снижаться. Средняя температура в этот период – от +23°С до +25°С. Температура воды в море – примерно +23°С.

Читати  На Гаваях хочуть штрафувати необачних туристів

Египет омывается сразу двумя морями: на севере – Средиземным, на востоке – Красным. Среди туристов более популярны курорты Красного моря, ведь температура воды здесь почти не опускается ниже 20°С в течение года, поэтому в декабре пляжный сезон здесь продолжается. Наиболее посещаемыми курортами на побережье Красного моря являются: Хургада, Шарм-эш-Шейх, Макади, Марса-Алам, Сома-Бей, Дахаб, Таба и Бур-Сафага.

Читати  Як безкоштовно поїсти і випити в аеропорту: турист поділився прийомом

Для туристов в декабре в Египте найдется много развлечений: можно исследовать несравненную и удивительную природу Красного моря, занимаясь дайвингом. А еще в Египте это сезон фруктов, которыми можно насладиться на местных базарах. Туристы также могут посещать разнообразные экскурсии.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9