Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На пляжах курортного Бердянська, що в Запорізькій області, туристам не рекомендують купатися в морі. В пробах води Азовського моря виявили високу концентрацію збудників інфекційних захворювань.



Така ситуація може призвести до непередбачених епідемічних ускладнень. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби.

Згідно з результатами лабораторних досліджень в пробах морської води виявлена висока концентрація збудників інфекційних захворювань, – йдеться у повідомленні.

Читати  На Джарилгачі презентували туристичний хаб на плаву

Зазначається, що це може призвести до непередбачених епідемічних ускладнень, виникненню і розповсюдженню масових інфекційних захворювань серед мешканців міста Бердянськ та відпочивальників.

Через це сьогодні, 29 липня, начальник ГУ Держпродспоживслужби Тимофій Вагіс звернувся до Бердянського міського голови Валерія Баранова та Голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха щодо необхідності терміново проінформувати місцевих жителів та туристів про ситуацію і негайно впровадити профілактичні заходи із заборони водокористування та забезпечення відповідного санітарного стану берегової зони пляжів:

  • пляж ДЗСТ “Факел” ПП “Курорти Приазов’я”;
  • пляж № 3 ТОВ “Дніпро 2000”.
Читати  Туристів до гірськолижного курорту Буковель возитимуть автобусні шатли: графік та ціна

Також про заборону купання дітей та працівників оздоровчого закладу проінформовано керівництво ДЗОСТ “Факел”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *