Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Програму економії мільйона годин на подорожі протягом року реалізує “Укрзалiзниця”. Як повідомили в прес-службі перевізника, до кінця літа жителі та гості України заощадять 115 тисяч годин, подорожуючи потягами.



Час в дорозі “Укрзалiзниця” планує скоротити за рахунок зміни графіків проходження і прискорення поїздів.

Так, з 6 липня буде змінено розклад і маршрут прямування поїзда №227 / 228 Київ – Бердянськ. Щоденний потяг буде знаходитися на шляху прямування на 2 години 30 хвилин менше, ніж раніше.

Читати  У Дрогобичі на Львівщині встановили присвячену солі артінсталяцію

Поїзд відправлятиметься зі столиці о 19:19 і прибувати на азовський курорт о 10:40. Зміни графіка торкнулися і зворотного маршруту поїзда № 228 Бердянськ – Київ. Він відправлятиметься по старим розкладом о 17:22 і прибуватиме до Києва о 9:18 – на 37 хвилин раніше, ніж за попереднім розкладом.

Зупинка на станції Дніпро-Лоцманська буде скасована, замість неї в обох напрямках поїзд слідуватиме через станцію Дніпро-Головний. Також прибуття і відправлення по станції ім. Тараса Шевченка в напрямку Києва буде раніше – в 05:54-5:57 (замість 05:55-06:15).

Читати  В Куршевелі відкрили гірськолижну трасу для автомобілістів

Відзначимо, що “Укрзалізниця” оголосила про старт нової програми оптимізації, яка дозволить пасажирам заощадити 1 000 000 годин в подорож протягом року за рахунок зміни графіків проходження і прискорення поїздів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *