Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Киян закликають у подорожі до північного міста з білбордів та в інтернеті.

Туристичний проєкт “Чернігівуйся” запустив один з найбільших українських агрохолдингів “ІМК”, який очолює відомий український підприємець, президент асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” Алекс Ліссітса. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook керівниця Zubarewa sustainability & communication Олена Зубарєва.



“Кілька тижнів тому творчий і креативний Алекс Ліссітса надихнув мене і команду Zubarewa sustainability & communication на пошук легкого і повітряного рішення розвитку туристичного Чернігова. Ми дуже раді стати причетними до такої важливої ​​і потрібної проекту і дякуємо за довіру команду IMK! Так народився проект “Чернігівуйся”. За цей час ми полюбили Чернігів всім серцем. Цей пляж (ТОП4 в Україні), цей ліс (віковий, первозданний), ці церкви (їм 1000 років і вони працюють 10 століть поспіль), ці кургани з таємницями візантійських часів, ця їжа, це пиво і краса центральних вулиць, ці місця, де виконуються мрії, ці віконниці – особисто моя любов”, – розповіла Зубарєва про роботу над проєктом.

Читати  Діана Панченко: «Хочу показати, що таке жінка-бренд»

В рамках проєкту на вулицях Києва з’явилися рекламні білборди зі слоганом “Подорожуй, кохай, захоплюйся… Чернігівуйся” та фотографії чернігівських цікавинок, серед яких різблені віконниці дерев’яних будинків, Катерининська церква, річка Десна тощо. Чернігівці вже активно обговорюють їх у тематичних групах соцмереж. Більшість коментаторів висловлюються щодо проєкту загалом позитивно, але інші сумніваються у тому, що кияни зрозуміють адресований ним посил.

Читати  Бакота запропонує туристам місцеву крафтову продукцію

Паралельно в інтернеті запрацював офіційний сайт проєкту “Чернігівуйся”. На ньому представлено кілька пам’яток, туристичних активностей та ресторанів міста.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *