Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви думаєте, що готелі в аеропортах можуть запропонувати лише стандартні кімнати, аби відпочити в очікуванні свого рейсу, то це вже давно не так. У деяких аеропортах є пропозиції, які складуть гідну конкуренцію популярним готелям.



Вони можуть неабияк здивувати креативними номерами, незвичними краєвидами з вікон та цікавими додатковими послугами для мешканців. У таких готелях можна зупинятися не на одну ніч чи кілька годин, а й на всю відпустку – незабутні враження гарантовані.

Crowne Plaza в аеропорту Чангі, Сінгапур

Готель Crowne Plaza, розташований у 3-му терміналі аеропорту Чангі у Сингапурі, називають міським курортом. Він здивує мандрівників тропічним садом, в якому квітнуть екзотичні орхідеї, та басейном на даху.

Читати  Оголошено фіналістів премії International Hospitality Awards

Серед 563 різнокласових номерів готелю є й номер з терасою та приватним входом на дах з мальовничими атракціями. Окрім того, мешканці готелю можуть завітати у бар у стилі 1970-х років, цілодобовий ресторан, фітнес-центр та дзеркальний лабіринт.

Arlanda Jumbostay в аеропорту Арланда, Стокгольм

Готель Arlanda Jumbostay в аеропорту Арланда особливий тим, що побудований на базі літака Boeing 747. Він пропонує подорожувальникам 33 номери, де можна повною мірою поринути в атмосферу мандрів.

Читати  У Дубаї відкрили готель для туристів з тваринами

Гості можуть спати в кабіні нагорі та зберігати свої речі у переобладнаному підвісному контейнері. Також у готелі-літаку є загальні кімнати з 4 ліжками.
У теплу пору року мандрівники можуть насолодитися напоями просто на крилах літака, спостерігаючи за тим як злітають та приземляються інші повітряні судна. Крім того, у готелі є кафе, де персонал у вінтажній формі бортпровідників подає каву, коктейлі та закуски.

Читати  ТОП-3 найбільших готелів світу

Hilton Munich Airport в аеропорту Мюнхена

Hilton у мюнхенському аеропорту може повністю зруйнувати стереотип про незручні та маленькі готелі при летовищах. Hilton розташований між першим та другим терміналами, і вражає своїми розмірами. Родзинкою готелю є величезний скляний атріум, засаджений 18-метровими пальмами.

Готель пропонує не лише 551 номер для проживання, а й бар, вишуканий ресторан, СПА-салон, цілодобовий фітнес-центр та басейн. Непогано для аеропорту, чи не так?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *