Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

П’ятизірковий готель Elysium, що знаходиться на березі моря в історичному центрі древнього кіпрського міста Пафос, був названий так неспроста. У давньогрецькій міфології слово “Елізіум” (або Елізій) означало «райське місце на кінці землі, де живуть легко, в блаженстві безсмертні герої».



Готель і пейзажі навколо повністю відповідають цьому опису з античних часів. На території Elysium – колонади, водоспади, відкриті і закриті басейни, сьюти різних категорій, вілли, мезонети з автентичними теракотовими дахами в рустикальном стилі і дитячий клуб. Приїжджаючи сюди, гості потрапляють на відокремлений пляжний берег, немов вирізаний зі скелі і сховався під пишною зеленої рослинністю тінистих дерев. Сам місто Пафос знаходиться на південно-західному узбережжі Кіпру і офіційно включений в список об’єктів культурної та природної спадщини ЮНЕСКО.

Читати  До Трускавця за відновленням сил після ковіду


Гордість готелю – спа-центр Opium Health Spa, – всі процедури тут роблять на знаменитій професійної британської косметиці ESPA. Ароматерапія, гідротерапія, басейн, процедури з використанням лікувальних продуктів по догляду за шкірою обличчя і тіла представлені як для жінок, так і для чоловіків.


Спробуйте антистресову процедуру для обличчя Aphrodite’s Skin Radiance, що надає шкірі сяйво і пружність, і ароматичний масаж усього тіла з використанням індивідуально підібраних масел ESPA.

Читати  Paramount Hotel Dubai

Загальна тривалість спа-ритуалу: 140 євро за 90 хвилин хвилин

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *