Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Глухівський кар’єр

Глухівський кар’єр з небесно-блакитною водою і білим піском розташований за 70 км від Вінниці. Це справжнє диво природи й місце для пам’ятних фото. Береги кар’єра – це піщані й глиняні урвища висотою до 8 метрів. З води ростуть деякі дерева та кущі і видніються залишки старої затопленої дороги. Люди називають цю місцевість “Українським Памуккале”, за аналогією з неймовірними терасами в Туреччині. Іноді в кар’єрі проводяться роботи, тоді подивитися на пам’ятку можна лише зверху. Іншими днями кар’єром можна прогулятися.



Де: Вінницька обл., Козятинський район, село Глухівці

Читати  Приймати іноземних туристів в Дубаї почнуть з 7 липня

Черепашинський кар’єр

Черепашинський кар’єр – це затоплений в середині 90-х гранітний кар’єр. Перебуває він за 43 км від Вінниці. Щороку вода в кар’єрі тільки прибуває – про це свідчать деякі дерева, які практично зникли під водою. За історичними даними, глибина кар’єру сягає 100 метрів. Вода в Черепашинцях дуже чиста, видимість коливається від 2 до 5 м вниз. Завдяки сонячним променям і прозорості водойми здається, що вода має небесно-блакитний колір. Ясного дня помітно, як плаває риба на глибині до двох метрів.

Читати  У який час доби найкраще обслуговують у літаку: секрети від бортпровідниці

Де: Вінницька обл., Калинівський район, село Черепашинці

Пашинський кар’єр

Пашинський кар’єр в Житомирській області був затоплений ґрунтовими водами. Він має овальну форму і глибину понад 50 метрів. Тут чиста вода і красива природа. Це місце чудово підійде для відпочинку з наметами. Кар’єр популярний серед любителів дайвінгу, адже під водою можна побачити затоплені спіралі граніту, майданчики й чисельні урвища.

Читати  МАУ запустить чартери з Києва до Хорватії

Де: Житомирська обл., 3 км від міста Коростень

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *