Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Театри України, які варто відвідати

Національний академічний театр опери та балету України імені Тараса Шевченка, Київ

Саме його називають храмом муз та архітектурною перлиною столиці. Це один з найкрасивіших і найбільших театрів усієї країни. Загальна площа сцени – 824 метри, він вміщує 1300 глядачів. Національна опера вражає акторською майстерністю та інтерпретацією художніх творів, як в Україні, так і за кордоном.



Музично-драматичний театр, Кропивницький

Кропивницький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького став колискою театрального мистецтва в Україні, адже це перший професійний український театр. Саме на його сцені відбулася прем’єра опери “Наталка Полтавка”. На фронтоні височіють фігури трьох муз – Мельпомени, Талії та Терпсихори – як символи мистецтва.

Читати  Забувати про роумінг та намагатися побачити усе: названо 10 прикрих помилок кожного туриста

“Театр 19”, Харків

Домівкою однієї з найцікавіших груп став Харківський Будинок актора. Колектив “Театру 19” складається зі студентів Харківського державного університету мистецтв імені Івана Котляревського, які пропонують експериментальні постановки та нові інтерпретації класичних п’єс.

Одеський національний академічний театр опери та балету, Одеса

Найстаріший оперний театр України стоїть поряд зі знаменитим віденським оперним театром і іншими перлинами Європейської архітектури. Цікаво, що унікальна акустика підковоподібного залу дозволяє доносити навіть шепіт зі сцени в будь-який куточок залу.

Читати  6 місць які варто відвідати в Барселоні

Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, Львів

Театр опери та балету вважається перлиною міста Лева. У 2000 році – до сторіччя Львівської опери – вона була перейменована на честь Соломії Крушельницької, видатної української оперної співачки, широко відомої в усьому світі. Разом з віденською та одеською операми входить до числа найкрасивіших театрів Європи.

Читати  Луцьк влаштує кликун-квест

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *