Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Підприємство формуватиме єдину інформаційну мережу для потреб туристів, запроваджуватиме карту туриста, а також займатиметься розвитком існуючих та нових туристичних атракцій.



Нове комунальне підприємство “Офіс туризму Вінниці” створено за рішенням депутатів міської ради. Як повідомили у департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, офіс розпочне роботу вже у лютому цього року.

Читати  Чому не треба знімати взуття в номері готелю: блогерка шокувала спостереженням

 “У Вінниці запрацює Офіс туризму. Сьогодні депутати Вінницької міської ради затвердили статут комунального підприємства “Офіс туризму Вінниці”. Він стане ядром функціонування майбутнього туристичного хаба, інших інформаційних пунктів (онлайн та офлайн) та привабливих для туристів виставкових проектів”, – зазначили у департаменті.

Серед першочергових завдань КП – просування місцевих туристичних продуктів, а також запуск та супровід муніципального туристичного хабу, який планують відкрити у місті до старту нового туристичного сезону.

Читати  На Донеччині туристичними об’єктами стали кінологічний центр та музей поліції

Це підприємство формуватиме єдину інформаційну мережу для потреб туристів, запроваджуватиме карту туриста, а також займатиметься розвитком існуючих та нових туристичних атракцій.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *