Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Країни вкотре оголошують про відкриття кордонів, люди скуповують квитки, а внаслідку – відпустка переноситься, адже курорти продовжують карантин. Але кажуть, що це вже остаточні дати – з 1 липня українці можуть дозволити собі відпочинок за кордоном.



Менеджер з туризму Олена Бальме в програмі “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна” розповіла, куди можна буде полетіти, скільки це коштуватиме, та що робити в разі чергового перенесення відкриття кордонів, щоб не втратити свої гроші.

З 27 червня Туніс готовий приймати українців, а з 1 липня відкривають свої кордони Туреччина, Єгипет і Хорватія. Але це вже не перші заяви про відкриття. Хоча зараз і час для відпусток, але люди бояться, що знову все затягнеться і пропаде не тільки відпочинок, а й гроші. Адже турагентства повної вартості туру не повертають, але пропонують альтернативи. А ось авіакомпанії взагалі не повертають коштів.

Читати  Греція розпочинає туристичний сезон раніше: названа дата відкриття

“Це або заморожування коштів і використання їх на інші подорожі, інші країни – до кінця 2020 року. Або ж ми переносимо дати поїздки на інший час, – коментує менеджер по туризму. – Авіакомпанії або видають ваучер, який можна використовувати тільки в умовах цієї авіакомпанії, або можете перенести без штрафів вашу поїздку на інші дати”.

Читати  Паш і Жадан записали аудіогід для музею, де зберігаються роботи Пікассо та Малевича

Сподіваємося, що дата відкриття кордонів все ж остаточна і переносити відпустку не доведеться. А відкриті з 1 липня Туреччина, Єгипет і Хорватія навіть не вимагають обсервації. Але країна може попросити ваш тест на коронавірус, зроблений в останні 48 годин. З цими незручностями ніхто ціни не підіймав. Адже готелі й туроператори розуміють – треба залучати клієнтів.

“Навіть на перші рейси, які летітимуть з 1-го по 7-е липня, ціни набагато дешевші, ніж будуть в кінці липня”, – зазначила експертка.

Якщо брати Албанію – вартість туру на 7 днів за одного дорослого становить від 6500 гривень. Єгипет стартує від 7500 гривень і вище на людину за системою “все включено”. Вартість на відпочинок в Хорватії буде від 9000 гривень і вище. Туреччина коштуватиме від 9500 гривень – це на проживання в 4-х зірковому готелі, “все включено”.

Читати  SkyUp здійснюватиме прямі рейси з Києва до столиці Сербії

Також при поверненні в Україну обсервацію проходити не треба. Але куди б ви не поїхали у відпустку цього року, разом з купальниками, капцями й засобами для засмаги у вашій валізі мають обов’язково лежати медичні маски.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *