Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
В Івано-Франківську 9 травня розпочнуть сезон безкоштовних екскурсій. Він триватиме до жовтня.

Про це на пресконференції повідомив керівник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко



«В цьому році ми відновлюємо наші безкоштовні екскурсії. 9 травня стартує 9-й сезон безкоштовних екскурсій в Івано-Франківську. Екскурсії триватимуть до середини жовтня. Загалом їх буде 23», – сказав Передерко.

Він зауважив, що екскурсоводи вперше запропонують гостям і жителям міста автобусну екскурсію околицями Івано-Франківська, проведуть театралізовані екскурсії і покажуть закулісся драмтеатру та інноваційний центр «Промприлад. Реновація».

Читати  Вакансія мрії: шукають мандрівника з зарплатою 2,5 тисячі доларів на тиждень

«Всі екскурсії будуть тематичними, різними. В цьому сезоні проведемо популярну у 2019 році екскурсію для дітей, екскурсії польською та англійському мовами. Якщо зміниться ситуація з захворюванням на COVID-19, ми будемо зважати на всі вимоги уряду. Наразі «жовта» зона (епідеміологічної небезпеки – ред.) дозволяє нам проводити екскурсії на відкритому просторі з необмеженою кількістю людей. Серед обов’язкових вимог – дотримуватися маскового режиму і соціальної дистанції. Про них будуть нагадувати наші гіди перед кожною екскурсією», – додав Передерко.

Читати  У парку «Беремицьке» розмножилися врятовані волонтерами борсуки

За його словами, сезон безкоштовних екскурсій Івано-Франківська ОДА проведе спільно з  профільним департамент Івано-Франківської міської ради.

Охочим взяти участь в екскурсіях варто пам’ятати, що деякі з них потребують обов’язкової реєстрації. Вона відбуватиметься щопонеділка на офіційних сторінках організаторів у соцмережах. Початок екскурсій залишається незмінним – 12 година біля міської ратуші Івано-Франківська. Виняток – екскурсія «Вечірні вогні Івано-Франківська», яка розпочнеться о 22-й годині 4 липня.

Читати  На Балі заарештували росіянина й українку за підроблені ПЛР-тести

«Ця екскурсія дуже цікава і колоритна. Завжди приходить на неї багато людей, бо  прогулятись Франківськом увечері – справжня магія. Освітлення міста створює особливу атмосферу. На цій екскурсії акцент йде не на сухі дати історії міста, а на його легенди, таємниці , любовні історії, адже вечір – це час побачень і романтичних прогулянок», – розповідає екскурсовод Людмила Жирик.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *