Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Львівський туристичний офіс спільно з місцевими готелями напрацювали новий туристичний продукт – Workation. Туристів запрошують перенести віддалену роботу в один із готелів міста.


Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Разом із туристичним бізнесом Львова ми напрацювали проєкт Workation (тимчасова подорож, що поєднує роботу і відпочинок – ред.). Зараз дуже багато людей перейшли на віддалену роботу і, фактично, можуть працювати з будь-якої точки світу. Проте через закриті кордони вони обмежені в географії подорожей. Наші готелі створили найкомфортніші умови для роботи прямо з номера. Це безпечно, оскільки готелі дотримуються всіх вимог, а в номері ви можете ізольовано працювати. Водночас є можливість після роботи прогулятись вулицями Львова, випити кави на терасі й надихнутись на новий продуктивний робочий день. Зі сторони міста ми охоче підтримали таку ініціативу», – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читати  Пандемія не минула дарма: які 6 нових пам’яток відкрилося у світі у 2021 році

До акції долучилися 8 готелів Львова, які сформували нову пропозицію для праці та відпочинку. Номери облаштовані зручним робочим місцем, додатковим освітленням, швидкісним Wі-Fi, канцелярським приладдям.

Всю інформацію щодо проєкту можна отримати на сайті Lviv.Travel.

Термін «workation» походить від поєднання англійських слів «work» та «vacation». Далеко не новий тренд серед фрілансерів, але він стрімко набуває популярності.

Читати  Два голих туристи злякалися оленя і загубилися в заповіднику

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *