Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нідерландська авіакомпанія KLM планує оновити застарілі салони на 14 середньомагістральних літаках Boeing 737-800. Це основний тип лайнерів, який авіаперевізник застосовує для європейських рейсів.



Як відомо, старі сидіння замінять новими тонкими кріслами зі шкіряним покриттям. Це дозволить прискорити прибирання літаків і знизить витрати палива.

Нові крісла будуть легшими на 20%, тому вага авіалайнера зменшиться на 700 кілограмів, що дозволить авіакомпанії щорічно заощаджувати 58 тонн гасу на кожне повітряне судно.

Читати  Укрзалізниця додала ще 9 поїздів на новорічні свята: перелік та графік

Додатково нові сидіння отримають USB-порти, через які можна буде в польоті заряджати мобільні пристрої.

Також в рамках модернізації салонів KLM встановить LED-освітлення, яке змінює відтінок залежно від етапу польоту, і нові полиці для ручної поклажі збільшеного розміру.

Крім того, літаки оснастять супутниковими антенами, які дозволять пасажирам виходити в інтернет під час польоту через бортову Wi-Fi мережу.

Читати  Київщина запустила портал для мандрівників

Зараз KLM модернізувала перший Boeing 737-800. Решта 13 літаків розраховує оновити до березня 2022 року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Нидерландская авиакомпания KLM планирует обновить устаревшие салоны на 14 среднемагистральных самолетах Boeing 737-800. Это основной тип лайнеров, который авиаперевозчик использует для европейских рейсов.



Как известно, старые сиденья заменят новыми тонкими креслами с кожаным покрытием. Это позволит ускорить уборку самолетов и снизит расход топлива.

Новые кресла будут легче на 20%, поэтому вес авиалайнера уменьшится на 700 килограммов, что позволит авиакомпании ежегодно экономить 58 тонн керосина на каждое воздушное судно.

Читати  Ryanair оптимістично прогнозує швидке відновлення авіаперельотів: що планує авіаперевізник

Дополнительно новые сиденья получат USB-порта, через которые можно будет в полете заряжать мобильные устройства.

Также в рамках модернизации салонов KLM установит LED-освещение, меняющие оттенок в зависимости от этапа полета, и новые полки для ручной клади увеличенного размера.

Кроме того, самолеты оснастят спутниковыми антеннами, что позволят пассажирам выходить в интернет во время полета через бортовую Wi-Fi сеть.

Читати  В Італії відкрився музей запахів

Сейчас KLM модернизировала первый Boeing 737-800. Остальные 13 самолетов рассчитывает обновить до марта 2022 года.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9