Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Київська обласна державна адміністрація презентувала туристичний портал «Мандруй Київщиною».

Як повідомляє пресслужба Київської ОДА, проєкт створено з метою популяризації туристичного потенціалу області.



«Вебпортал «Мандруй Київщиною» – це онлайн-мапа з колекцією 3D-турів найцікавішими місцями Київської області. Портал реалізовано на CMS Jam Engine та інтегровано з Google Maps API. Сервіс має такі розділи: мапа туристичних пам’яток Київщини, 3D-тури цікавими місцями, особистий кабінет. Кожний зареєстрований користувач може додати цікаве місце і після перевірки інформації адміністратором додана локація з’явиться на порталі», – йдеться в повідомленні.

Читати  У столиці «чайної» провінції Туреччини будують 29-метрову склянку – бардак

Крім того, за допомогою 3D-турів користувачі можуть вирушити у захопливу мандрівку, не виходячи з дому. На онлайн-мапі відображені безліч локацій: природні об’єкти, релігійні пам’ятки, музеї, театри, історичні місця, рекреаційні об’єкти, готелі, заклади громадського харчування.

Кожна локація має детальний опис з усією необхідною інформацією: адреса, контактні дані представників, години роботи, посилання на офіційний сайт, соціальні мережі та реальні відгуки інших користувачів.

Читати  Дороги вина і смаку України об’єднаються в національну систему

Портал, зазначили в ОДА, сприяє розвиткові туризму в Київській області та є гармонійною складовою діджиталізації України.

«Ми створюємо умови, щоб про Київську область дізналися якомога більше туристів. Забезпечуємо сервіси. Створюємо та промотуємо нові туристичні дестинації. Експериментуємо зі способами комунікації та взаємодії з туристами. Відкриваємо разом незвідану Київщину», – прокоментувала запуск сайту заступник голови ОДА Тетяна Щербак.

Читати  Хвиля Чикама: найдовша у світі хвиля, яка захищена законом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *