Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нідерландська авіакомпанія KLM планує оновити застарілі салони на 14 середньомагістральних літаках Boeing 737-800. Це основний тип лайнерів, який авіаперевізник застосовує для європейських рейсів.



Як відомо, старі сидіння замінять новими тонкими кріслами зі шкіряним покриттям. Це дозволить прискорити прибирання літаків і знизить витрати палива.

Нові крісла будуть легшими на 20%, тому вага авіалайнера зменшиться на 700 кілограмів, що дозволить авіакомпанії щорічно заощаджувати 58 тонн гасу на кожне повітряне судно.

Читати  SkyUp анонсував рейси із Запоріжжя на популярний острів Греції

Додатково нові сидіння отримають USB-порти, через які можна буде в польоті заряджати мобільні пристрої.

Також в рамках модернізації салонів KLM встановить LED-освітлення, яке змінює відтінок залежно від етапу польоту, і нові полиці для ручної поклажі збільшеного розміру.

Крім того, літаки оснастять супутниковими антенами, які дозволять пасажирам виходити в інтернет під час польоту через бортову Wi-Fi мережу.

Читати  "Мотор Січ" запускає рейси за новим внутрішнім напрямком: деталі маршруту

Зараз KLM модернізувала перший Boeing 737-800. Решта 13 літаків розраховує оновити до березня 2022 року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Нидерландская авиакомпания KLM планирует обновить устаревшие салоны на 14 среднемагистральных самолетах Boeing 737-800. Это основной тип лайнеров, который авиаперевозчик использует для европейских рейсов.



Как известно, старые сиденья заменят новыми тонкими креслами с кожаным покрытием. Это позволит ускорить уборку самолетов и снизит расход топлива.

Новые кресла будут легче на 20%, поэтому вес авиалайнера уменьшится на 700 килограммов, что позволит авиакомпании ежегодно экономить 58 тонн керосина на каждое воздушное судно.

Читати  Вигода з катаклізму: на Канарах хочуть зробити активний вулкан туристичною пам'яткою

Дополнительно новые сиденья получат USB-порта, через которые можно будет в полете заряжать мобильные устройства.

Также в рамках модернизации салонов KLM установит LED-освещение, меняющие оттенок в зависимости от этапа полета, и новые полки для ручной клади увеличенного размера.

Кроме того, самолеты оснастят спутниковыми антеннами, что позволят пассажирам выходить в интернет во время полета через бортовую Wi-Fi сеть.

Читати  SkyUp анонсував рейси із Запоріжжя на популярний острів Греції

Сейчас KLM модернизировала первый Boeing 737-800. Остальные 13 самолетов рассчитывает обновить до марта 2022 года.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9