Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Досліджуємо куточки України

Книга-мандрівка. Україна“, Ірина Тараненко, Юлія Курова та інші автори

На полицях українських книгарень з’явилося оновлене видання “Книги-мандрівки. Україна” – великого ілюстрованого атласу про Україну, де міститься 1200 фактів про культурні об’єкти, історичні пам’ятки та видатних діячів.



Оновлена версія атласу – інтерактивна: читачі матимуть нагоду сканувати QR-коди й переглядати серії анімаційного серіалу “Книга -мандрівка. Україна”, дізнаючись про історію та культуру країни ще більше цікавого.

Книга виходила також англійською, німецькою та французькою мовами. За її мотивами знято однойменний анімаційний серіал, який транслюється по українському телебаченню та нещодавно став частиною проекту “Всеукраїнська школа онлайн”.

“Книга-мандрівка. Україна” потрапила до переліку найкращих книжок про Україну за версією Українського інституту книги і була представлена на національному стенді України на Франкфуртському ярмарку 2018 року.

Читати  На Балі провели вечір українського кіно

Незвіданий Китай

“Китайський шлях”, Р. Гіффорд

Сьогодні Китай – країна глобалізації, ефективної економіки та споживчого “буму”. Але це – лише верхівка айсберга, за якою приховано правду, що її можна побачити за межами модернізованих міст.

У цій книжці Роб Ґіффорд розповідає про те, як він подолав відстань понад 3000 кілометрів Трасою 312 від Шанхая до кордону з Казахстаном, розмовляючи зі збіднілими селянами, водіями та навіть тибетськими ченцями.

Він висвітлює сучасне життя Китаю в усіх його суперечностях.

Книжка містить реальні історії простих китайців, аналізуючи які, автор ставить собі й кожному з нас запитання. Чи справді Китай – наступна світова супердержава? Що станеться з її культурними традиціями? І, нарешті, хто ж вони – пересічні китайці ХХІ століття?

Читати  На пляжі та в снігах: найнезвичніші готелі для відпочинку в 2021 році

“Прогулятися” Парижем

“Рік у Провансі”, Пітер Мейл

Дотепна та відверта розповідь Пітера Мейла – це наснажлива пригода й захоплива мандрівка Провансом для кожного читача, доки кордони Франції зщакриті для туристів.

У товаристві любої дружини, а також з двома великими собаками автор книжки здійснив свою найзаповітнішу мрію: переїхав з галасливого великого міста в мальовниче село на півдні Франції, у старовинний прованський будинок.

“Добрі новини з Аральського моря”, Ірена Карпа

“Французька мрія” вабить стилем і романтикою, ароматом випічки і смаком вишуканого вина. Здавалося б, Париж – ідеальне місце для втечі, де легко все почати заново. Та паризькі вулички розкривають секрети лише “своїм”, а від минулого не втечеш, поки воно живе в пам’яті.

Читати  Заборона на посадку в Австрії літаків із зон ризику коронавiрусу

Роман Ірени Карпи – це історії чотирьох українських жінок у Франції.

Кожна з них шукає щось своє: юна красуня Богдана – пригод і розваг, досвідчена й виважена Рита – свободи й сімейного затишку, колишня рок-музикантка Хлоя прагне спокою, а енергійна Маша – самореалізації та слави.

Поки є справжні почуття, дружба й підтримка, вміння насолоджуватися життям, любити себе і своє місто – доти є і надія на “добрі новини”, що неодмінно надходять навіть після найбільших катастроф.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *