Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Києві глибока осінь, на вулиці близько нуля, холодно та сиро. Поїздка в ОАЕ обіцяє повернення в приємне тепле літо. Швидко проходжу митні та прикордонні формальності, і ось намагаюсь вміститися в кріслі літака – відстань між кріслами розраховано чи на дітей, то чи на дуже невисоких пасажирів. Але як казав один з наших сучасників, маємо те, що маємо. Через п’ять годин приземляємося в аеропорту Дубая, а через годину ми вже в готелі.



Готель Paramount Hotel Dubai – це як свіжий номер журналу, тільки що привезений з друкарні: новий, блискучий, пахне свіжістю і фарбою. Готель відкрився
17 листопада, внісши в світ гостинності все краще, що може запропонувати голлівудський гламур. Paramount Hotel Dubai вже підготувався до свого «допрем’єрному показу» перед урочистою церемонією відкриття з червоною килимовою доріжкою, яка відбудеться в січні 2020 року. Перший в регіоні готель з колекції Paramount готовий вітати своїх гостей.

Директор Ваель Соуід, що відповідає за «касовий успіх» аван-прем’єри готелю, зазначає: «Ми дуже раді представити гостям Дубая найвищі стандарти гостинності. Команда готелю вклала всю душу в дизайн Paramount Hotel Dubai, подбавши про кожну деталь, щоб подарувати нашим гостям воістину незабутні враження».

Фахівці Paramount Pictures розробили концепцію, яка втілює в життя вічну голлівудську елегантність і уособлює саму суть каліфорнійського стилю життя. Розташований в дубайському районі Бізнес-Бей, Paramount Hotel Dubai задає новий стандарт витонченого дизайну, першокласного сервісу, унікальних розваг
і високої кухні.

Готель має в своєму розпорядженні 823 номерами, розділеними на кілька категорій, а також тематичними номерами, дизайн яких натхненний найвідомішими фільмами Paramount Pictures. Наповнений зоряними історіями і гламуром, Paramount Hotel сам по собі є справжнім блокбастером. Вісім концептуальних ресторанів готелю під керівництвом кулінарного продюсера Єзекіїля Кардозо обіцяють своїм відвідувачам унікальне свято смаку.

Данина поваги магії кінематографу віддає приватний кінозал Paramount Screening Room, який слугує своєрідною тимчасової капсулою і майданчиком для проведення живих уявлень перед публікою, насолоджується легкими закусками і шампанським.

Pacific Groove – бар і ресторан в каліфорнійському стилі, в меню якого представлені морські делікатеси на грилі, стейки з дров’яної печі, свіжі салати і суші-бар.
Flashback – лаунж-бар, в тихій, розслабленій голлівудській обстановці якого так приємно насолодитися коктейлями за фірмовими рецептами від досвідчених барменів.
The Cheat – унікальна шоколадна лабораторія Paramount.

Читати  Ваш ідеальний відпочинок у Хорватії

Крім перерахованих закладів до послуг постояльців готелю працюють ресторан The Stage з обслуговуванням на протязі всього дня, кафе-кондитерська The Craft Table, лобі-лаунж і кафе, а також лаунж-бар біля басейну Malibu Deck з справжнім каліфорнійським фуд-трейлером.

Іншими предметами гордості для готелю служать приголомшливі дизайнерські елементи, включаючи відео стіни в фойє, PAUSE spa і фітнес-центр, надсучасні зали для проведення конференцій та інших заходів, а також простір для коворкінгу Work / Play Suites.

Урочиста церемонія відкриття з червоною килимовою доріжкою
відбудеться в січні 2020 року.

Мій номер розташувався на 32 поверсі. Перед моїми очима розкинувся приголомшливий вид на вечірній Дубай і знамениту башту. Але досить тривалу подорож бере своє, тропічний душ та розкішне ложе з подушками різної м’якості заколисали дуже швидко. Ранок першого дня почалося з шикарного сніданку в ресторані The Stage. Кавуновий фреш, кава з круасанами і різного роду смакота налаштували на робочий лад. Погода порадувала приємною 23 градусною температурою, і ми вирушили до «Дубайської рами»

Dubai Frame

«Дубайська рамка» (Dubai Frame) – один з тих унікальних проектів, які муніципалітет Дубая прагнув втілити в життя. Цей об’єкт став естетичним орієнтиром, що об’єднує минуле з сьогоденням. «Дубайська рамка», на будівництво якої було витрачено 250 мільйонів дирхам (близько 69 мільйонів доларів), складається з двох 150-метрових прозорих скляних веж, вершини яких з’єднані 93-метровим мостом. З оглядового майданчика чудово видно все місто: з одного боку відкривається панорама на сучасний Дубай – блискучі хмарочоси і шосе шейха Зайеда, з іншого боку видно райони Дейра, Умм Хураір і Карама, що символізують Старе місто.

На нижньому поверсі розташований музей, що розповідає про історії розвитку міста, а також про все, що пов’язано з Дубаєм. Відвідувачі здійснюють подорож у часі, занурюючись в минуле міста: проекції, спецефекти, запахи і рух створюють захоплююче відчуття реальності того, що відбувається. Галерея Минулого оповідає про еволюції емірату, його історії, показує Старе місто. При цьому використовуються новітні досягнення, такі як зображення у форматі 3D, які найбільш яскраво відображають будівельний бум, пережитий містом.

На оглядовому майданчику Sky Deck можна милуватися панорамами Старого міста на півночі, і Нового Дубая – на півдні. Нагорі стоять інтерактивні екрани, на яких глядачі можуть знайти різні будівлі і пам’ятки, дізнатися цікаві факти і розглянути будівлі в 3D. Сучасні технології допомагають уявити різні аспекти, такі як архітектура, економіка і розвинена інфраструктура. З іншого боку мезоніну відвідувачі можуть побачити Галерею Майбутнього Дубая За допомогою інтерактивних проекцій і технологій віртуальної реальності глядачам покажуть мегаполіс, яким він стане через 50 років.

Читати  З'явився спосіб відчинити готельний номер без ключа: що для цього потрібно

Двері Dubai Frame відкриті для гостей з 9 ранку до 21 вечора. Квиток для дорослого коштує 50 дирхам (14 доларів), для дитини – 20 дирхам (6 доларів). Вхід для літніх і людей з твердим духом (саме так в ОАЕ шанобливо називають людей з обмеженими можливостями) з двома супроводжуючими – безкоштовний.

Побачивши далеке майбутнє завдяки сучасним технологіям і отримавши масу вражень, ми плавно перемістилися до наступного номеру нашої програми – Dubai Parks and Resorts. Нам пощастило як з погодою, так і з днем ​​відвідування. Незважаючи на те, що п’ятниця в ОАЕ – вихідний день, відвідувачів було небагато. Ми змогли без черг відвідати практично всі атракціони. І хоча розраховані вони на дітей і підлітків, задоволення ми отримали. Правду кажуть, в кожному дорослому живе дитина.

Dubai Parks and Resorts – найбільший на Близькому Сході комплекс парків розваг, що складається з чотирьох тематичних парків.

MOTIONGATE ™ Dubai – тематичний парк, який перенесе вас в світ кіно. Тут улюблені персонажі кіностудій DreamWorks Animation, Columbia Pictures і Lionsgate, включаючи «Як приручити дракона», «Смурфіки», «Шрек» і «Голодні ігри», «Мисливці за привидами», оживають в форматі атракціонів і «американських гірок».
BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai – єдиний в своєму роді тематичний парк, в якому представлені атракціони, що занурюють в атмосферу справжнього Боллівуду.
LEGOLAND® Dubai – тематичний парк для всієї сім’ї, який порадує любителів Lego, складається з декількох зон і більше 40 інтерактивних гірок і атракціонів.
LEGOLAND® Water Park – перший в регіоні аквапарк, створений спеціально для сімей з маленькими дітьми від 2 до 12 років. В Dubai Parks and Resorts знаходиться близько 100 різних атракціонів і шоу, безліч ресторанів і магазинів, що ідеально підходять для відвідувачів різного віку.

Атракціони атракціонами, а обід за розкладом. Ресторан Al Mashowa, затишний заклад на території Riverland з привітними господарями, вразив розмірами страв. Якщо раптом вам доведеться побувати в цьому закладі, а я його настійно рекомендую, беріть одну страву на двох і, найімовірніше, вам не вдасться її осилити.

Читати  Яскрава куля на дереві: в Канаді туристам пропонують ніч у казковому готелі

Закривши одну з позицій піраміди Маслоу, ми продовжили інспектувати тематичні парки. Перший день видався дуже насиченим, а ввечері в готелі нас чекала участь в класичному детективному квізі «Who done it» в стилі 1920-х з автентичними коктейлями та стравами. На наступний день нас чекала дубайська класика – сафарі по пустелі від компанії Platinum Heritage.

Сафарі-тур по пустелі перенесе вас на 70 років назад – захоплююча прогулянка на Land Rover 50-х років по дикій природі нікого не залишить байдужим. Ви дізнаєтеся багато нового про унікальну екосистему пустелі і про те, як бедуїнам вдавалося виживати в складних природних умовах. Чи зможете спостерігати представників місцевої флори і фауни, а також дізнатися секрети давніх технік соколиного полювання. Увечері в таборі в самому серці пустелі вас познайомлять з багатою культурною спадщиною і традиціями Дубая.

У передостанній день до обіду ми були надані самі собі, можна було покупатися в басейні, позасмагати, з’їздити в Dubai Mall. Ми встигли все з перерахованого вище. І знову все увійшло в звичну колію: ланч в готелі з класичної американської їжею в лаундж у Malibu Deck. Вишенькою на торті стала дегустація шоколадних десертів, приготованих італійським шефом в The Cheat Chocolate Lab.

Але розслаблятися було ще рано. Нас чекав парк розваг Global Village. Побачене вразило уяву, це щось середнє між ВДНХ, парком розваг і ярмарком. Ми провели в Global Village багато часу, але не побачили і четвертої частини павільйонів. Втомлені і щасливі, ми вирушили на вечерю в італійський ресторан Mozzarella 21, в якому можна покуштувати страви у виконанні чотирьох талановитих шеф-кухарів.

Global Village

Всього за кілька годин тут можна відкрити для себе культури різних країн світу. Прогулятися від лондонського Біг-Бена до падаючої Пізанської вежі, зробити романтичне Селфі на тлі Тадж-Махала і побувати в Давньому Єгипті. Тут можна придбати традиційні ремісничі вироби і скуштувати національні страви з більш ніж сімдесяти п’яти країн світу. І дітей, і дорослих приведуть в невимовне захоплення барвисті паради, театральні постановки і найрізноманітніші шоу, від трюків з вогнем до брейк-дансу та живої музики.

Крім того, на найбільшому в регіоні ярмарку є парк атракціонів Carnaval, де гостей чекають більше сотні захоплюючих атракціонів і гірок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *