Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Чимало готелів в усьому світі мають позначку “adult only” (“тільки дорослий”). Дізнайтеся для чого існують такі заклади і кому дозволено у них перебувати.



Готелі для дорослих підійдуть тим, хто не має маленьких дітей і хоче відпочивати у тиші та спокої. Такі заклади створили на противагу сімейний готелям, де дітям пропонують чимало розваг та анімацію.
Немає нічого для дітей

Існують 2 типи готелів для дорослих: із віковим цензом 16+ та 18+. Ці позначки визначають наймолодший вік, з якого відвідувачі можуть заселятися у готель.

Читати  Тропічний сад та ночівля на борту літака: найцікавіші готелі в аеропортах світу

Концепція готелів виключно для дорослих популярна у Єгипті та Туреччині. Якщо ви попросите вашого туроператора обирати серед таких готелів, будьте певні – вам знайдуть чимало варіантів.

У таких готелях немає нічого для дітей: ні анімації, ні дитячих майданчиків, ні мілких басейнів для дітлахів. Харчування теж “заточене” під дорослу аудиторію: тут складніше знайти прості страви, що могли б підійти дітям.

Читати  Понад пів сотні традиційних зразків фасадів: барвистий та хаотичний готель у Нідерландах

Натомість готелі для дорослих часто пропонують своїм відвідувачам чималий вибір розваг, дискотек та шумних вечірок.

Готелі для дорослих: усе пристойно

Існує поширене упередження, що у готелях для дорослих розташовані нудистські пляжі (тому туди й не пускають дітей). Однак це неправда – ця концепція придумана для людей, які хочуть насолоджуватися спокійним відпочинком.

Читати  Без нервів та переплат: як туристам отримати раннє заселення в готель

А також для економії – власникам таких готелів не потрібно дбати про дитячі розваги.

Але існують і готелі з пляжами, де можна засмагати зовсім без одягу. Туристам, які хочуть потрапити у такий, потрібно шукати позначку “nude” при виборі закладу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *