Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вже давно минули часи “Титаніка”, коли відпочинок на лайнерах складався лише з їжі та сонячних ванн на палубі. Великі гравці у сфері круїзів на морських просторах шукають та створюють нові цікаві розваги для своїх клієнтів.



Модернізація відпочинку значно змінила уяву про нудні довгі подорожі морем. Насправді в океані на круїзному лайнері можна стрибнути з парашутом, покататися на картинг-треку чи навіть дослідити океан з підводного човна.

Стрибок з парашутом

Симулятор стрибків з парашутом є на Королівських карибських кораблях. Якщо хтось з туристів давно мріяв, але з певних причин не наважувався, можливо, саме довгий переїзд на круїзному лайнері допоможе наважитися.

Одразу на 4 суднах встановили стимулятори iFLY. Ця система створює відчуття вільного падіння – вам не потрібно навіть залишати палубу. Вона не має обмежень за віком, тому спробувати політ зможуть і дорослі, і діти.

Читати  Coldplay виступить у Польщі: де і коли відбудеться концерт

Які кораблі оснащені стимулятором стрибків

  • Квант морів (Quantum of the Seas);
  • Гімн морям (Anthem of the Seas – він плаває на круїзах Великої Британії влітку 2021);
  • Овація морів (Ovation of the Seas);
  • Спектр морів (Spectrum of the Seas).

Драйв на американських гірках

Захопливий парк розваг з американськими гірками на відкритій палубі. Їх встановили на нових кораблях корпорації Cardival. Наразі є лише фото візуалізацій, проте атракціони вже готують до сезону 2021 –  2022 років на лайнерах.

Де можна покататися на американських гірках на лайнері

  • Cardival Mardi Gras;
  • Carnival Celebration.

Ці два новеньких лайнери будуть першими у світі, які матимуть такі розваги на борту. Гонщики будуть прив’язані до спеціальних мотоциклів. На них вони будуть “летіти з вітерцем” просто неба над верхньою палубою. Для особливо відважних пропонують тримати очі відкритими, щоб побачити неймовірні види океану з висоти. Користувачі зможуть контролювати власну швидкість, щоб наздоганяти або “відриватися” від друзів та знайомих.

Читати  Де покататися на велосипеді у Києві — огляд класних локацій

Пригоди та адреналін в аквапарку

Аквапарки на круїзних суднах вже стали трендом. Бо чим займатися ще, коли навколо вода і шалено хочеться поплавати або з’їхати з гірки?

Наприклад, круїзна компанія Royal Caribbean побудувала декілька різних водних парків розваг на своїх суднах, а Норвезькі лайнери мають багатоповерхові гірки.

На яких лайнерах є аквапарки

  • Ultimate Abyss має на борту найвищу водну гірку в морі (суднах “Гармонія морів” і “Симфонія морів”);
  • Riptide має конструкцію, де частина атракціону розташована над океаном. Тож можна розглянути його, коли ви мчите на килимку (якщо, звісно, встигнете).
  • На норвезьких суднах Breakaway Class – від моторошного занурення на вільному падінні до перегонів на гірках.
  • MSC Cruises також має аквапарки на ряді своїх морських та океанських кораблів, які можуть похвалитися безліччю водних гірок, в тому числі перегонові атракціони.
Читати  Київ б'є рекорди: 10 найдорожчих і найдешевших міст для життя у 2020-му році

Коктейлі від робота

Новий корабель MSC Virtuosa може похвалитися крутим тематичним баром у науково-фантастичному барі, де ви знайдете Роба. Він є робото-гуманоїдом з повним набором навичок бармена, й може подавати фірмові коктейлі, розливати спиртні напої та створювати персоналізовані.

Політати над кораблем на тарзанці

Здається, що компанія Royal Caribbean знає або може передбачити усі вподобання своїх клієнтів. Як щодо польоту на тарзанці над палубою лайнера?

Покататися з вітерцем можна на:

  • Harmony of the Seas,
  • Oasis of the Seas
  • Allure of the Seas.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *