Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Музей просто неба в Пирогові”

Перша локації для тих, хто любить їздити на велосипеді і водночас розглядати культурну спадщину України. Бо тут представлена архітектура всіх її регіонів. Територія в 133 га змотивує вас блукати нею та досліджувати місцевість довго! Якщо будете проїжджати хату з солом’яним дахом, то не дивуйтеся. Бо тут повно експозицій з історією, наприклад – “Українське село 60-х — 70-х років ХХ століття” чи легендарні “Вітряки”. На локації також можна орендувати велосипед!


ВДНГ і Голосіївський парк

Це мейнстрімні місця не лише для любителів велосипедів, а й для поціновувачів прогулянок на свіжому повітрі. Але вони гарні і варті, щоб їх відвідати. На території комплексу ВДНГ є комфортні доріжки для їзди, а в Голосіївському парку на вас чекає мінімальний екстрим, бо від його ландшафтів із характером не втекти. На ВДНГ також пропонують оренду велосипедів, на випадок, якщо досі його не придбали.

Читати  Еміратське інформагентство розповіло українською про 50-річчя ОАЕ

“Межигір’я”

“Золота” локація, як її люблять називати, з огляду на історичний бекграунд, є однією з найкращих для їзди на велосипеді. Розташована вона у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області. Тут і дня не вистачить, щоб її дослідити, бо територія 140 квадратних км. Асфальт локації називають “першокласним” і тут ідеальні умови для катання на велосипедах. Врахуйте, що вхід платний, а в резиденції також можете орендувати велосипед за потреби.

Читати  Краще бути приязним: колишній працівник готелю розповів про способи помсти грубим клієнтам

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *