Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сервіс з оренди житла в подорожах Airbnb оголосив конкурс на програму “Живи де завгодно на Airbnb”. 12 переможців зможуть подорожувати і орендувати житло за кошт компанії впродовж року.



Як відомо, Airbnb покриє витрати на житло й транспорт. Натомість учасники повинні будуть писати щотижневі детальні відгуки.

Мета Airbnb – зробити зручнішим мобільний спосіб життя, який став популярним на тлі масової віддаленої роботи.

Також у такий спосіб сервіс розраховує дізнатися, що змінити в роботі та яке житло підходить для мандрівників поодинці та із сім’єю.

Читати  Київстар назвав найпопулярніші місця відпочинку на новорічні свята

Як стати учасником?

У конкурсі можуть взяти участь особи старші, ніж 18 років зі знанням англійської мови. Учасники мають можливість реєструватися сім’ями до трьох осіб.

Заявки на Live Anywhere на Airbnb зараз відкриті до 30 червня 2021 року.

12 учасників будуть відібрані комісією інтерв’юерів у липні, після чого пройдуть інструктаж від організаторів, а у вересні 2021 року розпочнуть свою подорож.

Читати  Щасливіші британців та багатші італійців: яка країна б'є всі топи рівня життя у ЄС

Програма триватиме 12 місяців поспіль з липня 2021-го до липня 2022 року, 10 з яких міститимуть подорожі та проживання в списках на Airbnb.

Що відомо про Airbnb?

Історія цього легендарного сервісу розпочинається ще з 2008 року. Двоє молодих друзів-дизайнерів Брайан Ческі та Джо Гебіа шукали, де переночувати у Сан-Франциско. У цей час у місті відбувалася конференція, тому житло майже неможливо було орендувати.

У них народилася ідея здавати місця на надувних матрацах і пропонувати клієнтам сніданок. Сервіс став стрімко розвиватися замість оренди матраців поступово став пропонувати оренду кімнат. А вже у 2010 – заявив про 1 мільйон бронювань.

Читати  Вітер і корали: яку бухту Шарм-ель-Шейха вибрати для відпочинку навесні

Зараз сервіс надає можливість знайти та забронювати житло у будь-який час, оплатити та за потреби сконтактувати з власниками. Сайт доступний одинадцятьма мовами – серед яких є й українська.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *