Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Пілот американської авіакомпанії Delta Airlines виявив страшну записку, яку залишив його колега всередині літака 435 днів тому, ще на початку пандемії. У повідомленні лише 57 слів – вони показують ту внутрішню невизначеність і страх перед майбутнім у часи COVID-19.



Однак наприкінці листа є доволі оптимістичні думки, які зараз виглядають особливо привабливо. Пілот цього літака у березні 2020 року припаркував повітряне судно у пустелі, а кілька днів тому його колега мав забрати залізного птаха для здійснення рейсу.

Про що була записка від пілота своєму колезі

Співробітник Delta Airlines Кріс Денніс був змушений припаркувати літак в аеропорту Вікторвіллі у Каліфорнійській пустелі. Він чув, що польоти припинять щонайменше на 2 тижні, проте світ значно зміниться. Кріс написав записку в майбутнє для пілота, який здійснюватиме рейс на цьому судні. Повідомлення чекало у лайнері на стоянці 435 днів.

Читати  Захоплива подорож Україною: 300 незвіданих місць, один герой та унікальний фільм

10 червня його колега, старший офіцер Нік Пі знайшов рукописний лист. У авіакомпанії зазначили, що ані пілот, ані інші працівники компанії не очікували на таку звістку. А слова у повідомленні “показують всю ту невпевненість і емоції, які ми всі відчули в березні 2020 року”. Оптимістичним є те, що повітряний корабель знову готовий виходити в небо.

Читати  Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Республіки Хорватія

Привіт, пілоти, зараз 23 березня, і ми щойно прибули з MSP. Дуже страшно бачити скільки наших авіалайнерів тут, в пустелі,
– написав Денніс.

Пілот також допустив, що цей лист знайде його колега з майбутнього, коли світ зміниться на краще. “Якщо ви тут, щоб забрати його, значить є світло в кінці тунелю. Дивно, як швидко все змінилося. Вдалого польоту на виході з гаража”, – додав пілот у листі.

Читати  Цьогоріч у Єгипті вже відпочило 715 тисяч українців

Попри те, як світ змінився за останній рік, зараз очевидним є те, що ми не скоро будемо сприймати цю відкриту злітно-посадкову смугу як належне.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *