Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Безліч людей у світі полюбляють чай. Ті, хто фанатіє від ароматного напою, навіть вирушають в подорожі місцями, де вирощують, збирають та заварюють чай особливим способом.



Японія

У 2 японських префектурах – Сідзуока та Касіма вирощують одні з найкращих зелених чаїв у світі. Зокрема, тут можна скуштувати чаї сенча та маття.

Провінції Сичуань та Гуйчжоу, Китай

У південних провінціях Китаю протягом століть вирощують чай. Найвідомішим став унікальний чорний чай пуер, який дарує бадьорість. Туристи можуть відвідати місто Пуер, побачити Китайський музей чаю, а також живописну давню чайну дорогу.

Читати  Британців штрафуватимуть на 5 000 фунтів за відпочинок за кордоном

Гонконг

У Гонконзі не вирощують чай, однак тут існує давня культура його вживання. Ймовірно, саме в Гонконзі з’явилася традиція пити чай з молоком.

Острів Чеджу, Південна Корея

Цей розкішний вулканічний острів приваблює туристів своєю природою та пляжами. Також там вирощують один із найексклюзивніших південнокорейських чаїв.

Шрі-Ланка

Ця країна є одним з найбільших експортерів та виробників чаю у світі. Туристи можуть побачити на острові величезні чайні плантації та придбати найсвіжіший цейлонський чорний чай.

Читати  У Кам’янці-Подільському за креативні селфі в музеях даруватимуть подарунки

Тайвань

На острові Тайвань вирощують чай улун, а також чимало інших сортів.

Ассам і Дарджилінг, Індія

Індію вважають другим за величиною виробником чаю у світі. Крім того, ця країна є ще й одним з найбільших споживачів чаю.

Любителі цікавих смаків також оцінять індійський чай з молоком та прянощами, що називається масала.

Читати  На Чернігівщині буде своя "Дорога смаку та вина"

Південна Африка

Саме тут росте чай ройбуш, який подобається багатьом шанувальникам чаю.

Кенія

В Кенії росте чорний, зелений, білий і навіть пурпурний чай. Цю країну вважають одним із провідних виробників чаю у світі.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *