Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У США один з пасажирів рейсу на Солт-Лейк-Сіті після закінчення посадки передумав летіти. Чоловік спершу ломився до пілотів, а потім вистрибнув з лайнера. За перешкоджання роботі екіпажу йому загрожує до 20 років ув’язнення.



Інцидент стався в п’ятницю, 25 червня, в аеропорту Лос-Анджелеса. Літак мав вилітати о 19:00, але через інцидент він затримався на 3 години.

Що відомо про інцидент в літаку

Як випливає з матеріалів справи, мексиканець Луїс Антоніо Вікторія Домінгес (Luis Antonio Victoria Dominguez) прибув в Лос-Анджелес за пару днів до інциденту. За словами очевидців, в літаку він весь час озирався і совався в кріслі.

Читати  Ідеальний переїзд: у двох італійських містах компенсовують половину вартості оренди житла

Він несподівано встав зі свого місця, коли літак вирулював на злітно-посадкову смугу. Чоловік почав вимагати у стюардеси випустити його. Коли суперечка з бортпровідницею не дала результату, пасажир намагався проникнути в кабіну пілотів.

Після невдалої спроби Луїс Домінгес розгорнув аварійний надувний трап та вистрибнув з літака на злітно-посадкову смугу. Пілоти до цього часу встигли повідомити про бешкетника в авіадиспетчерську службу – чоловіка відразу ж затримали правоохоронні органи.

Читати  Українці, які об'їжджають світ на велосипедах, зустрілися в Чилі

Під час “аварійної посадки” на летовище чоловік зламав ногу. Після цього дебошира доставили в лікарню, де йому була надана медична допомога.

Які мотиви відчайдуха

У понеділок, 28 червня, у ФБР повідомили деталі цієї справи. Виявляється, 33-річний хлопець прибув у Лос-Анджелес з Мексики. Напередодні відльоту він випив кілька келихів пива у пабі та купив “багато” метамфетаміну. Він пропустив кілька рейсів, а потім опинився у літаку до Солт-Лейк-Сіті.

Читати  Плоскі будинки зі всієї України: вони дійсно існують

Через наркотичне сп’яніння у нього почалась панічна атака, тому він й здійснив свій стрибок. Літак був змушений повернутися до термінала, щоб зачекати на вирішення інциденту. Очікується, що Домінгес постане перед федеральним судом на цьому тижні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *