Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Навряд чи мандрівники уявляють, що у літаку можна лежати на “другому поверсі” або сидіти навпроти інших пасажирів. Дізнайтеся про цікаві ідеї, які пропонують авіакомпанії.



Двоповерхова кабіна – проєкт Chaise Longue

Ця конструкція передбачає, що пасажири зможуть не тільки сидіти, а й вставати або витягуватися у кріслі під час польоту. Вони матимуть більше місця, щоб “розім’яти

Двоповерхова кабіна дає більше місця кожному пасажиру. Однак для цього доведеться пожертвувати верхніми полицями для багажу.

Читати  airBaltic влаштувала розпродаж: авіакомпанія пропонує квитки з міст України від 25 доларів

Політ стоячи – проєкт Skyrider

Ця концепція передбачає політ майже стоячи – так можна вмістити у кабіну літака набагато більше пасажирів. Відстань між сидіннями пропонують зробити усього 60 сантиметрів. А “примоститися” пропонують на крісло, більше схоже на сидіння велосипеда.

Цей проєкт зазнав чималої критики, зважаючи на сумнівну зручність таких польотів.

Читати  Ніч музеїв в Україні 2021

Сидіти навпроти – проєкт Flex Lounge

Проєкт передбачав, що бортпровідники зможуть пересувати крісла на власний розсуд. Тоді пасажири, які подорожують разом, будуть сидіти один навпроти одного, рядами по 3.

Однак навряд чи цю ідею реалізують – автор проєкту Том Хейнкель продав свою компанію та більше не займається авіаційним дизайном.

Капсула для сну – проєкт Toyota Boshoku Cloud Capsule

Ця ідея пропонує пасажирам розмістити ручну поклажу під сидінням, а верхні полиці використати, як невеликі кабінки для сну.

Читати  Медитація та адреналін. Телеведуча розповіла про спорт, популярний серед мільйонерів

Ідея була натхненна капсульними готелями, що популярні в усьому світі.

Більше приватності – проєкт Interspace

Тут передбачені м’які сидіння, які можна розкладати та складати. “Крила” на кожному сидінні дають змогу відгородитися від інших пасажирів та краще відпочити.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *