Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

За більше, ніж 10 років на телебаченні вона пройшла шлях від газетного репортера до топ-ведучої політичних ток-шоу. За цей час Діана стала потужним лідером громадської думки. Її пости у фейсбуці передруковують провідні ЗМІ, а фото з інстаграм набирають тисячі лайків. Але Діана на цьому не спинилася та вирішила запустити свій YouTube-проект PANCHENKO.



«Я впевнена, що в українському сегменті YouTube такого ще не робили. Це не тільки видовищний, але й корисний продукт»

Маючи великий досвід у політичній журналістиці, Діана вирішила піти далі. На глядачів чекають короткі розповіді про стосунки, гроші, успіх, фітнес та інші важливі життєві теми. Журналістка зізнається: її місія довести, що жінка одночасно може бути не лише політичним журналістом, а й яскравою, ефектною пані.

Читати  Украинские звезды на Рождество приготовят кутью и споют колядки на фестивале украинской культуры в Карпатах

«Мене часто запитують: Діано, ви не боїтеся виставляти фото у відвертих вбраннях, купальниках та зі спортклубів? Але я вважаю, що сучасна українська жінка якраз про це! Коли ти успішна в кар’єрі, займаєшся улюбленою справою і, водночас, не соромишся бути ефектною та сексуальною!»

Понад 5 років Діана була зіркою телеканалу NEWSONE, а зараз її можна побачити на телеканалі UKRLIVЕ у найрейтинговіших політичних ток-шоу – «Український Формат» кожної середи та у ток-шоу «Протистояння» кожної п’ятниці. Також Діана багатьом запам’яталася яскравими запитаннями відомим політикам. І невдовзі ви побачите ще один новий її проект.

Читати  Музей модернізму відкрили у Львові

«Журналістика – це моя місія! Все, що я роблю, – про людей і для людей! Вважаю, що мета нашої професії – не просто поставити запитання й отримати відповідь. А набагато глибше».

Цього року телеведуча відкривала фестиваль мистецтв “Слов’янський базар – 2021”. Телезірка вийшла на сцену у вишуканій червоній сукні та одразу закохала у себе глядачів.

«Для мене це новий виклик. Велика сцена й тисячі глядачів – адреналінова та абсолютно моя історія».

Гостями нового Youtube-проекту PANCHENKO стали відомі блогери, спортсмени, телеведучі, зірки шоу-бізнесу. Діана переконана в успіху свого проекту й сподівається на підтримку аудиторії. Менш, ніж за місяць на Youtube-каналі понад 100 тисяч переглядів.

Читати  Bees Airline тимчасово втратить всі авіалайнери: що буде з рейсами

«У свої 33 мені є чим з вами поділитися. У цьому проекті я буду максимально відкритою, такою, якою я є. Ви побачите мене зовсім з іншого боку. Я знаю, що таке життя української жінки та хочу поділитися всім цим з вами».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *