Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На Прикарпатті ГК «Буковель» тестує снігові гармати і готується до зимового сезону. Усі працівники курорту повністю вакциновані від коронавірусу.


Про це повідомили в пресслужбі ГК «Буковель».

«Усі працівники туристичного комплексу, які працюють та контактують з нашими гостями, пройшли повну вакцинацію та отримали дві дози вакцини від COVID-19. Відтак курорт працює і гірськолижному сезону-2021/22 бути. Ми вже почали тестувати снігові гармати», – зазначили у пресслужбі.

Читати  У столиці відкрилася виставка картин Ірини Онопенко «Мистецтво проти насильства» (ФОТО)

За їхньою інформацією, снігові гармати запрацюють щойно кілька днів поспіль тут зафіксують температуру повітря від 4 градусів морозу і нижче. Тоді поступово запускатимуть витяги і розпочнуть зимовий сезон.

У ГК «Буковель» зазначили, що на грудень майже 70% місць у готелях вже заброньовані туристами, на січень цей показник сягає близько 80%.

«Разом із представниками туристичного бізнесу регіону, з представниками влади ми тестуємо низку технічних рішень та процедур, які, на наш погляд, з однієї сторони полегшать контроль за дотриманням карантинних заходів, а з іншої – дадуть змогу нашим гостям повноцінно відпочивати, уникаючи постійних перевірок», – додали на курорті.

Читати  Виверження вулкана Тааль в супроводі блискавок: відео

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *