Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Пандемія коронавірусу продовжує домінувати у соціальному житті Бельгії та в столиці країни, проявом чого стало чергове «одягання» символу Брюсселя – статуї «Хлопчик, що пісяє», у протиепідемічний костюм та захисну маску.


Така інформація оприлюднена у четвер в бельгійському виданні VRT.

«Manneken Pis, невелика статуя маленького хлопчика, що пісяє водою, яка зазвичай причаровує багатьох туристів у Брюсселі, отримала новий костюм. Цей одяг, 1 054-й в «гардеробі» брюссельської пам’ятки, став першим у 2021 році, і складається із пластикового захисного костюму для захисту від шкідливих речовин, госпітального взуття, червоних захисних рукавиць, захисної маски FFP2, поясного ременя з невеликим футляром для санітайзерів», – йдеться у публікації.

Читати  Латвійська airBaltic відновлює польоти до України: дати та напрями

Як зазначається, такий одяг статуя отримала на відзначення першої річниці локдауну, що був оголошений в Бельгії після початку пандемії COVID-19.

Як жартують автори публікації, «брюссельський хлопчик» без додаткових нагадувань чітко дотримується «соціальної дистанції» – не менше 1,5 метра до найближчого туриста, якщо такі з’являються навколо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *