Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо вам набридли звичні варіанти курортного відпочинку, спробуйте дізнатися більше про екзотичні острови й далекі країни, які точно вразять навіть досвідчених мандрівників. Чимало з них вже стали популярними серед українців.



Якщо давно мріяли побачити справді екзотичні країни, обирайте один із цих напрямків.

Занзібар

Тут на мандрівників чекає розкішний океан, безліч тварин і птахів, доступні морепродукти та відпочинок душею і тілом. Ті, хто любить пригоди, можуть насолоджуватися дайвінгом, плавати по морю на човні або повчитися кайтсерфінгу.

Читати  100 найпопулярніших місць Німеччини в рік пандемії

Таїланд

Надзвичайно популярний напрям серед українців. Таїланд – дуже цивілізована країна, сюди досить доступні перельоти, а ціни – демократичні. Тут доступний відпочинок на райських островах, гучні вечірки, поїздки в джунглі й сплави гірськими річками та ще безліч цікавих варіантів проведення часу.

Шрі-Ланка

Мало що може зрівнятися з теплими водами Індійського океану на Шрі-Ланці. На острові також доступні екскурсії, неймовірна природа, сафарі тощо. Шрі-Ланка приваблює мандрівників своєю заспокійливою атмосферою та можливістю повністю перезавантажитися.

Читати  В Україні будуть розвивати "містичний туризм": що це таке

Мексика

Мексика пропонує туристам розкішні пляжі, а також вибухову суміш іспанської, індіанської та карибської культур. Тут можна побачити давні загадкові пам’ятки древніх цивілізацій, насолоджувати місцевою кухнею та гучними вечірками.

Мадейра

Це місце – рай для любителів спокійного відпочинку на природі. Природа острова вражає своєю різноманітністю. Хоча тут не надто багато пляжів, однак туристи скрізь знайдуть бальнеологічні центри на березі океану, а також драбинки для входу у воду.

Читати  Booking повертає $110 мільйонів допомоги, отриманої через пандемію

Балі

Острів уже відкривається для туристів після повної ізоляції. На Балі можна релаксувати на чудових пляжах та насолоджуватися неймовірною природою.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *