Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Барселона – це місто в яке ви ризикуєте закохатись з першого погляду на Саграду Фамілію, з першого ковтку сангрії та з першого шматочку тапас.Тож, тримайте топ найцікавіших локацій в місті.



Саграда Фамілія 

Розпочнемо знайомство з містом з найвідвідуванішої памятки Барселони – Храму Святого Сімейства. Будівля не схожа на жодну іншу релігійну споруду в світі. І саме цим, щороку приваблює мільйони туристів. Також з цієї точки варто розпочати, знайомство з роботами відомого каталонського архітектора Антоніо Гауді. Адже ви ще не раз побачите в місті характерні для Гауді хвилясті ліні, чудернацькі форми та нетипові оздоблення фасадів.

 

Парк Гуель 

Продовжити знайомство з роботами відомого каталонця можна в парку Гуель. Адже кожен будиночок, колона та сходинка парку create by Гауді. Казка починається вже на вході. Адже здається, що будинки, які зустрічають відвідувачів тільки що вийшли з книги Братів Грімм. А улюбленні локації туристів – це найдовша в світі лавочка, яка нагадує хвіст змії, а також зал з колонами, між якими так люблять бігати діти. Ви також можете відвідати будинок – музей Гауді або ж просто прогулятись по території, роздивляючись папуг, які  відпочивають на пальмах.
Лайфхак:  в парку Гуель є безкоштовний маршрут та платний, який називається Монументаль. Але платний цей маршрут з 8:00 до 18:15. Тож якщо хочете безкоштовно прогулятись по парку приходьте рано вранці або після 18:15.

Читати  У Єгипті знайшли загадкову мумію тварини, яка змінює уявлення про цивілізацію

Вулиця Рамбла 

Центральна пішохідна вулиця міста, де завжди багатолюдно та гамірно. І саме тут відчувається особлива іспанська атмосфера свята та веселощів. На Рамбла туристів розважають міми та живі статуї.  Окрім ресторанів, кафе та магазинів тут розміщено багато туристичних спотів міста: Королівська площа, палац Вірейна, театр Лісеу та ринок Букарія.

Ринок Букарія 

Читати  Найвища будівля світу: як піднятися на Бурдж-Халіфа в Дубаї й зекономити на квитках

Ідеальне місце, щоб перекусити тапас, чуррос чи устрицями. На території ринку знаходиться багато барів, де продають традиційні іспанські страви, снеки та морепродукти. Тож знайомство з середземноморською кухнею рекомендуємо розпочати, саме з цієї точки. Крім того, одразу на вході продають свіжовижаті соки та нарізані фрукти в стаканчиках. Вхід на ринок знаходиться на Рамбла, тож після вашої прогулянки по головній вулиці можете завітати сюди.

Готичний квартал 

Між бульваром Рамбла та Лаетана, знаходиться лабіринт вузьких вуличок – це Готичний квартал. Сам тут відчувається атмосфера старої Барселони. Адже всі будинки  кварталу були побудовані ще в XIV – XV столітті. Тут розташовано багато затишних кафе, ресторанчиків, антикварних та букіністичних магазинів. Саме в Готичному кварталі можна знайти круті барселонські сувеніри. Ближче до вулиці Лаетана знаходиться головний храм міста – Собор Святого Хреста та Святої Евлалії. Куди ви вільно можете зайти та роздивитись внутрішні оздоблення.

Читати  Сіті-брейк

Музей Пікассо 

Також  в готичному кварталі знаходиться один туристичний спот, який вартий окремого пункту. Ми маємо на увазі, найпопулярніший музей Барселони – музей Пікассо. В якому зібрано 3,5 тисячі робіт засновника кубізму. Тут навіть представленні його дитячі малюнки. Сам музей займає аж 5 будівель. Тож крім основної колекції тут проходять тимчасові виставки інших художників, лекції та різноманітні заходи.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *