Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Таємне життя Уолтера Мітті” / The Secret Life of Walter Mitty

Уолтер Мітті – скромняга, який працює у видавництві популярного журналу Life. Він живе дуже нудним і одноманітним життям, в якому є тільки одна радість – приваблива колега Шеріл. Також Уолтер дуже багато мріє про неймовірні пригоди. В один момент йому доручають відшукати фотографію відомого мандрівника Шона О ‘Коннела. Вирушивши на пошуки, Уолтер навіть не здогадувався про те, що попереду на нього чекає незабутня пригода, після якої його життя зміниться.

Читати  Стюардеса придивилася до крила літака та запобігла катастрофі

“Змішані” / Blended

Після катастрофічного побачення “наосліп” батьки-одинаки Лорен і Джим згодні тільки в одному: вони не хочуть більше бачити один одного ніколи. Обидві родини користуються нагодою і вирушають в ідеальну відпустку з дітьми на розкішний південноафриканський курорт. А виявляється, що приїхали в один і той же готель та поселилися в тих самих апартаментах аж на цілий тиждень. Головних героїв чекає багато кумедних ситуацій, й хтозна, можливо вони змінять свою думку один про одного.

Читати  Ryanair запускає 18 маршрутів з України

“Джуманджі: Поклик джунглів” / Jumanji: Welcome to the Jungle

Четверо підлітків опиняються всередині комп’ютерної гри Джуманджі, у якій перетворюються на вигаданих героїв: розумний і сором’язливий Спенсер на відважного та сильного дослідника, здоровань Фрідж стає низеньким зоологом, модниця і красуня Беттані – товстим професором, а незграбна Марта – безстрашною амазонкою. На них чекає боротьба з носорогами, чорними мамбами, а на кожному кроці їм доведеться проходити безліч пасток і головоломок, щоб не загинути та віднайти шлях додому.

Читати  Про які країни найбільше мріють туристи: рейтинг популярних напрямків

Також є друга частина стрічки: “Джуманджі: Новий рівень”.

“Санктум” / Sanctum

Група дайверів робить дуже ризиковану експедицію в найбільшу систему печер на Землі. Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в печери. Єдиний порятунок для дослідників – знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах… Кому ж вдасться вижити та віднайти вихід з-під землі?

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *