Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Рим

“Римські пригоди” / To Rome with love

Фільм розповідає про події, що відбуваються в одному з найдивовижніших міст – Римі. У ньому переплітаються кілька історій, створюючи цікавий і захопливий сюжет. Архітектор у віці, якому Рим немов дав друге життя, молода подружня пара з невеликого містечка, що приїхала в пошуках романтики, постановник опер, який знайшов собі нову потенційну зірку і справжня знаменитість, яка ще буквально вчора була ніким.



У кадрі з’являється Рим: фонтан Треві, Вівтар Миру, Площа Венеція та інші відомі локації.

Читати  Чорногорія дозволила українцям в'їжджати без обмежень

Індія

“Готель “Меріголд”: Найкращий з екзотичних” / The Best Exotic Marigold Hotel

Пенсіонери вирішили змінити дощову Британію на казкову й екзотичну Індію. Надивившись різноманітних красивих постерів і картинок, вони всі вибирають для себе готель під назвою “Меріголд”. Але приїхавши на місце, вони дуже засмучуються, адже в реальному житті він кардинально відрізняється від картинки. Однак, проходить час і дивна і непередбачувана Індія вже не здається їм настільки дикою.

Читати  У Карпатах шторм та намерзання криги: рятувальники закликають туристів не ходити в гори

 

Париж

“Париж почекає” / Paris can wait

Анна – американка, що поборола хворобу. Їй за п’ятдесят, і, на перший погляд, вона живе красивим життям, але раптом скасовує поїздку з чоловіком до Будапешту і приймає рішення податися в Париж, а діловий партнер її чоловіка пропонує скласти компанію. Канни – Париж – не такий вже й довгий маршрут. Однак цього разу він затягується на два насичених враженнями дні, і герої зовсім не поспішають повертатися.

Читати  Лише молотком і зубилом: як німецькі селяни у ХІХ столітті вирізали житло у печерах

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Рым

“Римские приключения” / To Rome with love

Фильм рассказывает о событиях, происходящих в одном из самых удивительных городов – Риме. В нем переплетаются несколько историй, создавая интересный и захватывающий сюжет. Архитектор в возрасте, которому Рим словно дал вторую жизнь, молодая супружеская пара из небольшого городка, что приехала в поисках романтики, постановщик опер, который нашел себе новую потенциальную звезду и настоящая знаменитость, которая еще буквально вчера была никем.

Читати  МАУ відновить рейси з Києва до Хорватії

В кадре появляется Рим: фонтан Треви, Алтарь Мира, Площадь Венеция и другие известные локации.

Индия

“Отель” Мэриголд “: Лучший из экзотических” / The Best Exotic Marigold Hotel

Пенсионеры решили изменить дождливую Британию на сказочную и экзотическую Индию. Насмотревшись различных красивых постеров и картинок, они все выбирают для себя отель под названием “Мэриголд”. Но приехав на место, очень расстраиваются, ведь в реальной жизни он кардинально отличается от картинки. Однако, проходит время и странная и непредсказуемая Индия уже не кажется им настолько дикой.

Читати  Латвія відновлює авіасполучення з "країнами третього світу"

Париж

“Париж подождет” / Paris can wait

Анна – американка, поборовшая болезнь. Ей за пятьдесят, и, на первый взгляд, она живет красивой жизнью, но вдруг отменяет поездку с мужем в Будапешт и принимает решение отправиться в Париж, а деловой партнер ее мужа предлагает составить компанию. Канны – Париж – не такой уж и длинный маршрут. Однако на этот раз он затягивается на два насыщенных впечатлениями дня, и герои совсем не спешат возвращаться.

Читати  Лише молотком і зубилом: як німецькі селяни у ХІХ столітті вирізали житло у печерах

 


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9