Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Угорський лоукостер Wizz Air ввів нову послугу Auto check-in для своїх пасажирів. Тепер доступна автоматична реєстрація на рейс і надсилання посадкових талонів пасажирові. Її вартість становить 1,5 євро (приблизно 40 гривень) з кожного мандрівника. Про це розповіли в самій авіакомпанії.



? Introducing our brand-new AUTO CHECK-IN feature that will allow you to relax preflight ✈️ It automatically checks you…

Опубліковано Wizz Air Понеділок, 27 січня 2020 р.

Як працює нова послуга Auto check-in від Wizz Air

Після бронювання авіаквитків система лоукостера реєструватиме пасажирів, для яких активована послуга. Це відбуватиметься за 50 годин до вильоту. Вартість послуги – 1,5 євро з кожного мандрівника. Посадкові квитки автоматично будуть відправлені пасажиру після реєстрації на електронну пошту.

Читати  У Вінниці відкрилася виставка раритетних фотоапаратів

Цю послугу можна буде додати до бронювання в будь-який час, але не пізніше ніж за 4 години до відльоту. Нагадаємо, що за три години до вильоту реєстрація в аеропорту через сайт Wizz Air коштує 10 євро (приблизно 280 гривень), а реєстрація на стійці – 30 євро (приблизно 820 гривень).

В авіакомпанії пояснюють, що послуга дозволить пасажирам заощадити час, а також в останні два дні перед вильотом не турбуватися про квитки на літак і посадкові місця.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *