Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Як безкоштовно змінити бронювання квитка МАУ? Тепер це можливо. Українська авіакомпанія ввела нове правило через ситуацію з поширенням коронавірусу. Пасажири, які купили квитки на деякі рейси в березні – квітні, зможуть безкоштовно змінити дату вильоту в межах терміну дії квитка. Про це повідомляє офіційний сайт авіаперевізника.



При зміні бронювання всі додаткові послуги автоматично перенесуться на новий рейс. Однак слід пам’ятати, що це стосується тільки деяких рейсів:

  • з України в Італію, Німеччину і Швейцарію;
  • з Італії до Індії, Туреччини та Єгипту;
  • з Ізраїлю в Італію, Австрію, Іспанію, Францію, Німеччину та Швейцарію;
  • транзитних рейсів через Україну в Італію.
Читати  Дешеві склянки та картонка, що танцює: як обманюють туристів у різних країнах

За пільговими умовами пасажири можуть тільки змінити бронювання. Його відміна і повернення грошей за квиток відбувається за стандартними правилами тарифу.

“На сьогодні директив про припинення повітряного сполучення з Італією ні від міжнародних, ні від національних компетентних органів не надходило. Всі рейси МАУ в італійські міста – Рим, Мілан, Венецію – виконуються за розкладом. У міжнародних аеропортах Мілана та Венеції всі пасажири проходять обов’язкову перевірку місцевими медичними службами, в тому числі – температурний скринінг”, – сказано в повідомленні авіакомпанії.

Директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька зазначила, що зараз авіакомпанія отримую “поодинокі запити на зміну дати вильоту”, а масових відмов пасажирів від польотів до міст Італії не спостерігається – “завантаженість рейсів залишається високою”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *