Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туристи завжди були ласим шматком для злодіїв та аферистів. Їхні методи досягають небувалих висот. Тому варто пам’ятати, що безкоштовний сир буває лише в мишоловці.



Цікавий “розвод” у Каїрі

Ви прилетіли в Каїр і вам на зустріч іде хлопчик з пакунками стаканів. Логічно, що вам не будуть цікаві ці склянки, ще й в центрі міста. Але раптом хлопчик ненароком падає і розбиває їх.

Читати  Молдова презентувала свої туристичні можливості українським туроператорам

Миттю дитина починає плакати, а туристи дуже співчутливі та не скупі – дають йому просто так гроші. Склянки ці коштують копійки та хлопець розбиває їх спеціально.

Танцюючі мультяшки

Такий вид заробітку на туристах можна зустріти в Італії, Польщі, Румунії та Іспанії. На пішохідних вулицях можна помітити людину з магнітофоном, а поруч із ним – персонажів з мультфільмів, які зроблені з паперу. Вони завзято танцюють під музику.

Читати  Аліна Фанта підкорила світ моди

Коштують вони приблизно 2 євро, а продавець стверджує, що фігурки танцюють від хвиль з динаміка. Насправді туристи купують звичайний шматок картонки. Фокус у тому, що кожна фігурка має гачок, до якого кріпиться волосінь, за яку рухають шахраї.

Мавпочки на Балі

На Балі можна зустріти спеціально навчаних злодюжок – мавпочок. Їх тут дуже люблять, тому для них навіть організовані спеціальні храми та парки. Мавп цікавить не тільки банани, а ваші цінні речі. Натомість підприємливі місцеві завжди готові повернути вам вкрадені речі за 3 – 5 доларів.

Читати  Інопланетні дерева на острові Сокотра, в яких тече кров дракона

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *