Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Цікаві варіанти проведення дозвілля пропонує гостям один із елітних готелів в Мексиці. Зокрема в лютому тут відбудеться триденний курс ретріту, до складу якого входять заняття “п’яною йогою”. Про це повідомляє видання The Sun.



Засновниця нового методу Drunk Yoga – американка Елі Уолкер, професійний інструктор з йоги та астролог. Вона сертифікувала свій метод і навіть видала книгу “П’яна йога: 50 поз для вина і йоги для підняття духу”. На думку автора, пара келихів вина в процесі занять допомагають краще розслабитися і соціалізуватися, створюючи невимушену атмосферу в групі. Заняття триває 90 хвилин і складається з трьох частин: вступна перед основними заняттями, 45 хвилин йоги, а затим розслаблення та розпивання вина.

Читати  Тропічний сад та ночівля на борту літака: найцікавіші готелі в аеропортах світу

Однак не варто розуміти це буквально. Під час заняття учасники випивають не більше 2 келихів. За цим чітко слідкують організатори, аби запобігти нетверезій поведінці. Непитущим пропонують кавову йогу за тим же принципом.

Елі викладає йогу в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, а також за кордоном. Її уроки – це веселі інтерактивні заходи. Крім того, вона співпрацює з турагентствами і готелями.

Читати  З видом на Саграда Фамілія: у Барселоні відкриють унікальний готель

Тепер п’яна йога доступна і на мексиканському розкішному курорті Haven Riviera Cancun Resort & Spa. Найближчі дати – 20-23 лютого 2020 року.

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *