Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кожну секунду в світі знімають мільйони Селфі. Сьогодні це найпопулярніший жанр у фотографії, який освоїли всі – від домогосподарок до президентів, а виробники смартфонів постійно покращують фронтальні камери для покращення якості фотографії ще ефектніше. Підбірка топ-п’ять місць, селфі з яких прикрасять ваш Інстаграм в 2020 році.



Плато Устюрт, Казахстан

Фото: Андрій Каменєв

 

Безлюдна пустельна територія тягнеться на сотні кілометрів на всі боки. Її прикраса – протяжні до самого горизонту величезні скелі різноманітних форм і забарвлень, що нагадують одночасно середньовічні замки, гігантські космічні кораблі, багатоповерхові будинки і єгипетські піраміди. Дістатися на плато Устюрт непросто, але результат того вартий. Важливо: підзарядитися в цих місцях ніде, тому потужний акумулятор, доведеться дуже до речі. Так само як і вбудована система поліпшення сигналу на основі штучного інтелекту – так-то зі зв’язком на плато Устюрт справи йдуть не дуже.

Водоспади Ігуасу, Бразилія

Фото: Pixabay

 

Читати  Що потрібно знати про роудтріпи в Америці

Ці гігантські стіни з води були відкриті в 1541 році конкістадором Альваром Нуньєсом Кабеса де Вака. Як часто буває, в справу втрутився випадок: іспанець зі своєю командою пробирався через незнайомі місця зовсім по іншій справі – вони шукали скарби міфічної країни Ельдорадо. Незважаючи на те, що Ігуасу користуються грандіозно. популярністю, зробити добротне Селфі без купи людей за спиною більш ніж можливо, оскільки в цьому природному комплексі їх аж 275. Тож будьте готові кричати: шум, який стоїть в околицях, нагадує гул моторів відразу сотні злітаючих літаків.

Гора Казбек, Грузія

Фото: Таня Шарапова

 

Древній стратовулкан висотою 5033 метри – одне з головних місць сили Грузії. Особливо фотогенічний вид на вершину відкривається від села Гергети, що розташувалося на висоті 2170 метрів. Тут же на тлі гірських піків стоїть Троїцька церква XIV століття. Підніматися до Гергети потрібно з селища Степанцмінда, шлях займе близько двох годин. Деякі ділянки дороги досить підступні. Коли вам набридне робити селфі, перемикайтеся на основну камеру.

Читати  Худнемо правильно. Оздоровчий туризм

Острів Врангеля, Чукотка, Росія

Один з резидентів острова Врангеля. Фото: Сергій Горшков

 

На одному з головних російських об’єктів в списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО можна зробити селфі, якого не буде ні у кого: наприклад, коли збоку від вашого щасливого обличчя буде виднітися морда суворого білого ведмідя (зрозуміло, на безпечній відстані). Острів Врангеля – дивовижне місце в Північному Льодовитому океані, куди заходять круїзні кораблі – частина однойменного заповідника. Його називають «пологовим будинком» білих ведмедів – в місцевих берлогах щороку народжують сотні ведмедиць. А ще тут одні з найбільших в Арктиці лежбищ моржів і найбільші пташині базари у всьому Чукотському морі.

Мечеть Шейха Зайда, Абу-Дабі, ОАЕ

Фото: Pixabay

 

Про масштаб пам’ятки, що входить до трійки найвідоміших в світі, найкраще свідчать цифри: 20 років проектування та будівництва, приблизна вартість робіт в € 600 000 000, площа, як п’ять футбольних полів, може вмістити понад 40 000 віруючих, 82 білих мармурових куполи, 1048 інкрустованих напівдорогоцінними мушлями, камінням та перламутром колон, іранський килим вагою понад 47 тонн і мозаїка з 28 видів мармуру, 7 величезних люстр, на прикрасу яких пішло 40 кг сусального золота і мільйони кристалів Сваровські, 22 прожектора для підсвічування, яка змінюється в залежності від фази Місяця. Останній пункт – відмінний привід підібратися до мечеті саме з настанням темряви: фотографії в цей час виходять особливо ефектними. Не забудьте активувати режим AIS Super Night Mode: камера за лічені секунди робить серію фотографій з різною експозицією, а потім з’єднує їх в один кадр. Таким чином виходить картинка з оптимальним і гармонійним освітленням, яка буде мати гарний вигляд на стильному безрамковому екрані.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *