Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нове дослідження допоможе вам розпланувати час після висадки з літака. Європейська організація з безпеки повітряної навігації (EUROCONTROL) за підсумками літньої навігації-2019 склала список аеропортів світу, де таксі при заїзді в аеропорт потрібно найбільше часу, щоб забрати пасажирів. Для розрахунку бралися усереднені показники.



Найбільш проблемним з середньої тривалості очікування туристами таксі виявився аеропорт Нью-Йорка ім. Дж. Ф. Кеннеді (JFK). Там таксистам потрібно 18,4 хвилини з моменту заїзду на територію аеропорту, щоб дістатися до клієнта. Приблизно стільки ж часу (18 хвилин в середньому) буде потрібно чекати в іншому американському аеропорту – Форт-Лодердейл у Флориді.

Читати  У Миколаєві знімають реаліті-шоу для популяризування вітрильного туризму

У ТОП-5 найбільш «повільних» також увійшли аеропорти Стамбула (16,2 хв.), Чикаго (15,9) і Шанхая (15,3 хв). Слідом за ними розташувалися Бостон, Лос-Анджелес, Лагос, Атланта, Мехіко, Токіо, Сан-Франциско, Делі, Торонто, Орландо, Нью-Джерсі, Канкун, Денвер, Пекін і Детройт.

Швидше за все таксі приходить в трьох невеликих фінських аеропортах – Круунупюу, Кемі-Торніо і Ювяскюля. Шлях від шлагбаума аеропорту до зупинки, де на них чекає пасажир, тут займає менше двох хвилин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *