Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Над виданням Travel News працює команда справжніх професіоналів, і ми раді розповідати про них. Тому познайомимо вас ближче з київським фотографом Оленою Кудрей, з якою Travel News співпрацює вже не перший рік.



Почалася її кар’єра фотографа 10 років тому зі зйомок для культового фестивалю сучасного мистецтва Гогольфест. Від репортажів до весільних зйомок – Олена пробувала свої сили в різних жанрах та зупинилася на портретах. «Люблю, коли дивишся на людину крізь об’єктив, а бачиш її сенс. Коли сам герой з фотографії заглядає тобі в душу. Коли є щось більше, ніж просто краса, коли в очах людини емоції, які не можна описати словами, і весь цей коктейль вдається зловити в моменті», – розповідає фотограф.

Читати  Україна закриває більшу частину пунктів пропуску на кордоні

 

Такий творчий підхід і особливий погляд їй знадобився для масштабного проєкту – зйомок двох сезонів балету The Great Gatsby, в якому брали участь провідні танцівники Маріїнського театру та зірки американського Complecxions Contemporary Ballet.

Світ мистецтва – не єдина сфера інтересів Олени. Зараз вона робить комерційні зйомки для топових медіа й рекламу для брендів. Окрім Travel News, в її портфоліо є зйомки для журналів Playboy, XXL, Wedding Magazine, Pink, телеканалу Music Box, рекламні кампанії та каталоги для брендів Walker, Must Have,Rito.

Читати  Стюардеса розповіла про щедрі подарунки від шейха після польоту

«Фотографія для мене – не просто професія. Це – спосіб пізнання світу, рефлексія, можливість працювати з цікавими людьми й реалізовувати завдання різної складності, від камерних персональних зйомок до об’ємних командних проєктів», – додає Олена.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *