Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Угода передбачає спрощення поїздок громадян Північної Македонії і України без візових вимог за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом кожного періоду у сто вісімдесят днів.



Сьогодні, 22 грудня, між Україною та Північної Македонією почне діяти режим безвізових поїздок. Про це в Twitter повідомив державний секретар Міністерства закордонних справ України Андрій Заєць. “До Північної Македонії без віз вже на постійній основі: скасовано як коротко-, так і довгострокові (імміграційні) візи”, – написав Заєць. Угода передбачає спрощення поїздок громадян Північної Македонії і України без візових вимог за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом кожного періоду у сто вісімдесят днів.

Читати  Вперше за півтора року: одна з країн Південної Азії відкрилася для вакцинованих іноземців
фото twitter/ZayatsAz

Як повідомляв УНІАН, з 11 червня 2017 року в рамках лібералізації візового режиму з ЄС українські громадяни, що мають біометричні паспорти, можуть здійснювати туристичні поїздки до країн Євросоюзу на термін до 90 днів не частіше, ніж раз на півроку.

Читати  Дівчина знайшла на пляжі в Австралії фіолетову істоту-желе

Кабмін у наступні п’ять років має намір розширити перелік країн для безвізових поїздок українців. Планується, що в 2020 році будуть збільшені терміни безвізового перебування громадян України в Аргентині, спрощений існуючий режим поїздок до Мексики, завершені відповідні переговори з Великою Британією, Республікою Корея, Канадою, Японією, Австралією й іншими країнами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *