Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Багато хто вважає Кенію не надто популярним туристичним напрямком: вона не відноситься до найбільш масових на кшталт Єгипту і Туреччини. Це частково пов’язано з певними стереотипами. До того ж, людей, які побували в “незвіданій Африці”, набагато менше, ніж відвідувачів вже давно звичних курортів.



Також це пояснюється тим, що наші туристи тільки починають придивлятися до цього напрямку.

Українці якось з обережністю ставляться до Східної Африки. І – до Кенії зокрема. Вважаючи, що тут нібито небезпечно, поганий сервіс, потрібно завчасно робити щеплення від малярії, та й сам тур обійдеться значно дорожче, ніж до тієї ж Туреччини або Єгипту.

Хоча об’єктивно країна не поступається “масовим” напрямкам у рівні сервісу. А якщо говорити про різноманітність екскурсійних об’єктів, красу місцевих пляжів та природи, до якої ще не встигла дістатися цивілізація, то навіть впевнено лідирує.

Читати  Юрта чи глемпінг: які унікальні розваги на День Валентина пропонують в США

До речі, робити щеплення від малярії перед поїздкою до Кенії зовсім не обов’язково: це одна з найбезпечніших країн Африки з точки зору епідеміологічної обстановки.

Які відмінності Кенії від “масових” курортів?

Турист, який раніше відпочивав тільки в Туреччині або Єгипті, у Кенії буде здивований таким явищам як відливи та приливи. Хоча в Єгипті вони якоюсь мірою також присутні. Але, перебуваючи в Кенії, багато хто починає сприймати це як цікаву особливість, а не як недолік.

Українських туристів в Кенії набагато менше, ніж представників інших країн Європи. Тому тут немає російськомовного персоналу повсюдно, як у Туреччині або Єгипті.

Але в цілому це не приносить туристу незручностей: місцева англійська – неспецифічна, і базового рівня знання мови буде достатньо, щоб порозумітися. Якщо туристові знадобиться російськомовний перекладач для екскурсії або на сафарі, це можна легко організувати.

Читати  У парку розваг під Львовом відкрили тюбінгову трасу та гірки: вартість нових атракціонів

Кенія – це не про стандартний відпочинок

Кенія – це зовсім інший світ. Це не про стандартний пляжний відпочинок на “все включено”. І не тому, що кенійські пляжі не дають такої можливості.

Скоріше – через різноманітність самої країни. Такого розмаїття, яке хочеться побачити та дослідити детальніше.

Тут можна побачити тварин, яких ви бачили лише по телевізору або в зоопарках за парканом. Тут вони розгулюють на свободі, за декілька кроків від вас. Кожен кудись мчить, слідуючи інстинктам. А ви стаєте свідком історії одного дня з життя диких тварин. Одним словом, Кенія – це емоції.

Не тільки сафарі: як врізноманітнити відпустку

Читати  Повітряні кулі, храми і скелі: чим цікаві екскурсії у Каппадокії взимку

Багато туристів вибирають комбінований відпочинок. Кенія славиться не тільки цікавими сафарі, але і багатим підводним світом, можливостями для риболовлі.

Сюди летять за пляжним відпочинком, який пропонують готелі на узбережжі Індійського океану.

Кенія – це більше сотні кілометрів білосніжних піщаних пляжів з пальмами, красивими пальмами й бірюзовою водою. Кращі готельні комплекси пляжного типу зосереджені на курортах Ватаму, Малінді, Момбаса.

Більшість з них працюють за системою “все включено”, мають гарну зелену територію та хорошу інфраструктуру. Є басейни, ресторани у форматі a la carte, анімація, дитячі майданчики та послуги для батьків з малюками.

Гості можуть відпочивати на пляжі, зайнятися улюбленими видами спорту на воді, дослідити коралові рифи поблизу готелів або вирушити на морську прогулянку з висадкою на найпопулярніших місцях для дайвінгу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *