Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Київ

Визнаємо, що часом хочеться не те, що нікуди не їхати, а навіть з дому не виходити. Для тих, кого останні місяці цього року добряче вимотали, а також для тих, хто ні за що не проміняє новорічний антураж столиці на інше місто – святкування в Києві ідеальний варіант.



Любителів зимових чарів чекатимуть три головних локації, де розмістяться основні ялинки столиці – Софійська та Контрактова площі, а також Арка дружби народів.

Цього року свята пройдуть без масових заходів і шоу-програм, але для тих, хто хоче по-справжньому повеселитися це не проблема. У Києві від Арки дружби народів через велосипедно-пішохідний пост, Алею художників і до Контрактової площі проляже новорічний маршрут – це значить, що на кожній локації вас чекатимуть різні зони для відпочинку. Крижана гірка, каток, арт-інсталяції, колесо огляду і багато іншого.

Читати  Стрічки про Париж, які найкраще передають атмосферу романтичного міста

Одеса

Щоб зрозуміти красу Одеси під час новорічних свят – у ній потрібно просто побувати. Побачити святкову Дерибасівську, прогулятися Приморським бульваром заглянути у секретні старовинні дворики, зробити “інстаграмні” фото на вуличці Майстрів, випити смачну каву у вінтажній кав’ярні “Жето”, в якій розмістилося і кафе, і мінімузей – в Одесі ви проведете незабутній час на Новий рік. Але головна причина відсвяткувати Новий рік в Одесі – це море! Мало в яких українських містах жителі мають такий привілей.

Читати  50 барів та віртуальні тури: як проходить альтернативний "Октоберфест" в Мюнхені

Львів

У будь-який час року, за будь-якого приводу, найпопулярніший варіант “куди поїхати” – до Львова. Це місто стало особливим практично для кожного українця. Красива архітектура, безліч парків, закладів та завжди не спляча площа Ринок – кожна поїздка до Львова стає незабутньою.

Також мер Львова Андрій Садовий пообіцяв, що незважаючи на карантинні обмеження, львів’ян та гостей міста чекатиме традиційна святкова ярмарок і каток. Звичайно ж, ялинка – 18-метрове дерево з барвистим освітленням вже встановлене.

А щоб урізноманітнити поїздку, можна заскочити до кількох замків. Знамениті замки “Золотої підкови Львівщини” точно подарують вам зимову казку.

Якщо ви хотіли зустріти Новий рік так, ніби ви у Парижі чи Відні – необов’язково їхати до Європи. Україні пощастило з таким чудовим містом, як Чернівці, які об’єднали український колорит і атмосферу європейських міст.

Затишні кафе і ресторани, історичний центр, безліч атмосферних вулиць і той самий розкішний Чернівецький університет – зимові Чернівці закохають вас в себе, навіть якщо ви там були сотні разів. А якщо ви хочете більше душевності, біля Чернівців є чимало затишних сіл, де можна орендувати будиночок на канікули і влаштувати собі казку в горах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *