Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Пандемія COVID докорінно змінила світ. Закриті кордони, потреба дотримуватися правил безпеки та віддалена робота задають нові тренди в туристичному бізнесі.



Експерти ресурсу TravelDailyNews дають оцінку змінам, що мали місце протягом 2 попередніх років. Також вони прогнозують, які явища матимуть вплив на мандри у 2022 році.
  1. Віддалена робота та гнучкий спосіб життя

Під час карантину чимало людей усвідомили, що віддалена робота – це зручно. Саме тому вони не планують повертатися в офіси.

Читати  Плавучий курорт на сонячних батареях: приголомшлива концепція для відпочинку

Така тенденція призвела до появи “цифрових кочівників”. Чимало людей мандрують в омріяні країни, щоб орендувати там житло на певний час і поєднати подорожі з роботою.

  1. Власникам готелів не обійтися без технологій

Усе більше мандрівників бронюють готелі або апартаменти за допомогою спеціальних сервісів. На популярних ресурсах можна знайти відгуки про помешкання, побачити фото та дізнатися про особливості розташування.

Читати  Занадто низькі джинси і не той зріст: 6 найкумедніших причин, чому пасажирів виганяли з літака

Власники готельного бізнесу мають робити усе, щоб це інструмент робив їх об’єкти ефективнішими. Для цього їм потрібно надавати бездоганно якісний сервіс та обов’язково реєструвати свої заклади на відповідних ресурсах.

  1. Новий вид ділових поїздок

Хоча чимало людей в усьому світі перейшли на віддалений формат роботи, компанії вважають за потрібне інколи збирати разом своїх працівників. Отже, почав розвиватися новий вид поїздок – корпоративні подорожі.

Читати  У Яворівському нацпарку добудовують еколого-інформаційний центр

Поки вони частіше трапляються всередині країн через велику кількість закритих кордонів. Однак експерти сподіваються, що наприкінці 2022 року кількість відкритих країн зросте і люди зможуть пересуватися впевненіше.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *