Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зима – це той період коли хочеться багато затишку, тепла, вогників, глінтвейну та каміна. І бажано до цього всього додати красивий вид з вікна. Ну що ж з красивим видом, затишком та каміном ми вам допоможемо, а от глінтвейн доведеться шукати самостійно. Отже тримайте декілька крутих варіантів будиночків в горах для наступного вікенду.



GOOD DAYS Shale Resort 
Готельний комплекс знаходиться  за п’ять кілометрів від Буковелю. В GOOD DAYS є декілька варіантів будиночків для груп від двох до дванадцяти гостей. З вікон шале відкривається чудовий вид на гори. На території комплексу є прокат велосипедів, місця для барбекю, сауна та басейн. А також є ігрові майданчики для дітей
Ціни: від 2000 гривень за ніч

Читати  Стюардеса зробила сальто на борту літака та підкорила мережу

Твоє Сколе 
Апартаменти знаходяться в містечку Сколе, що в Львівській області. В 40 кілометрах від будиночку розташований національний парк “Сколівські Бескиди” а також еко-ферма “Плай”, де з радістю проводять екскурсії та дегустації. Сам будинок невеличкий, але досить затишний та з сучасним ремонтом в скандинавському стилі.
Ціни: від 1200 гривень за ніч

Sadyba Vanda
Це невеличкий комплекс для відпочинку, який знаходиться в селі Орявчик, що за 39 кілометрів від Трускавця. На території є два дерев’яні котеджі на 6 та на 12 людей. З будиночків відкривається вид на гори та річку. Також на території є зони для барбекю, басейн та сауна. А в 12 кілометрах від Орявчика знаходиться гірськолижний комплекс “Плай”.
Ціни: від 2500 гривень за ніч

Читати  Українець на велосипеді підкорив вулкан заввишки 6 тисяч метрів

Приватна садиба “Світлиця Гуцульщини” 
Садиба 1850 року знаходиться в Ворохті. Стіни та дах будинку дерев’яний, а в спальні та кухні знаходиться мурована піч. Звісно ж теперішні власники будинку трохи осучаснили його та додали всі зручності. В самій Ворохті ви можете прогулятись до старого залізничного мосту, а також покататись на підйомнику на спортивній базі “Авангард”. Крім того там є тюбні та лижні спуски для початківців.
Ціна: 1200 гривень за ніч

Читати  Українці поки не можуть полетіти до Грузії: продовжено заборону на більшість авіарейсів

Садиба  Федорчуків Гірська хатина 1
Будиночок знаходиться в селі Шешори, що в 30 кілометрах від популярних серед туристів містечок Яремче та Ворохта. З вікон садиби відкривається вид на внутрішній двір, сад та гори. В дворі є місце для барбекю та зона для обіду на свіжому повітрі. Неподалік знаходиться національний природний парк “Гуцульщина та Сріблясті водоспади.
Ціни: від 1150 гривень за ніч

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *