Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Мандрівники приносять Туреччині значну частину прибутку до бюджету. Саме тому в країні міркують над новими способами привабити туристів.



Турецька економіка сильно постраждала від COVID. Однак швидке відновлення туристичної галузі допомогло влити у неї значні кошти. У 2022 році в країні очікують до 10 мільйонів ранніх бронювань.

Зараз в Туреччині відбувається стрімке падіння місцевої валюти. Доходи від туризму наразі життєво важливі для країни. Саме тому в країні приділяють чималу увагу розвитку туристичної галузі.

Читати  Ідеально для зимових мандрів: на Закарпатті відремонтували дороги в горах

У 2022 році мандрівників мають потішити 2 новими видами туризму.

  1. Круїзний туризм

Великі круїзні компанії усе частіше додають порт Стамбула та інші турецькі порти до своїх маршрутів. Через це в Туреччині очікують на мільйон додаткових “круїзних” туристів у 2022 році.

У країні вже з нетерпінням очікують на зустріч із круїзними лайнерами, які привезуть мандрівників.

Читати  Райські куточки планети: 5 найкрасивіших пляжів, які варто відвідати

2. Велосипедний туризм

Країна прагне розвинути свою велосипедну інфраструктуру, щоб отримувати дохід від велотуризму. Адже у всьому світі дохід від двоколісного туризму дуже високий.

Перші кроки у цьому напрямку вже є. Наприклад, популярна провінція Анталія щороку приймає міжнародні спортивні команди, зокрема, футбольні. Велосипедні клуби також можуть доєднатися до них, зазначає голова Асоціації спортивного туризму Реджеп Саміл Ясакан.

Читати  Зайві речі та відсутність плану: 6 помилок, які роблять люди, збираючи валізи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *