Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Під час пандемії коронавірусу найкраще відмовитися від поїздок за кордон, подорожей і відряджень. Якщо у вас немає такої можливості, сайт Travel and Leisure радить, як правильно підійти до перевірки безпеки в аеропорту, щоб не захворіти.



По-перше, експерти закликають мандрівників мити руки до і після проходження кожного кордону безпеки в аеропорту, а також завжди брати з собою дезинфікуючі серветки. Їх, до речі, дозволено провозити в ручній поклажі. Ця дрібничка стане в нагоді не тільки в аеропорту, але і в салоні літака.

Читати  На Бурдж-Халіфу повертають новорічний салют

До речі, одним з найбрудніших предметів під час проходження контролю безпеки в аеропорту вважаються пластикові лотки, які використовуються для складання особистих речей перед скануванням. Про це стверджують дослідники з Ноттінгемського університету і Фінського національного інституту охорони здоров’я та соціального забезпечення.

Адміністрація транспортної безпеки США (TSA) вже оголосила про те, що в аеропортах на контрольно-пропускних пунктах дозволено не користуватися лотками. Замість цього пасажири можуть залишати всі особисті речі, в тому числі телефони, ключі та гаманці, всередину своїх сумок, поміщених на стрічку сканера.

Читати  На Чернігівщині відреставрують філармонію та приваблюватимуть туристів до монастиря-фортеці

Експерти також попереджають, що в аеропорту є ще багато місць з високим рівнем забруднення, і через них також проходять сотні, а то й тисячі найрізноманітніших людей. Наприклад, каси в магазинах, перила сходів, стільниці на контрольно-пропускних пунктах та інші.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *