Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Парк розваг УРУРУ у Львові

Це чи не найвдаліша локація для відпочинку з дітьми, адже він розташований в лісі, на площі одинадцяти гектарів. Саме тому вистачає місця для величезної кількості різноманітних розваг і атракціонів для всіх.



Парк найбільш відомий своїми анімованими динозаврами. Перевагою УРУРУ є те, що тут можна не тільки заглибитися в атмосферу юрського періоду, а й добряче розважитися. Відвідувачам пропонують сітчастий парк, гойдалки, гірки, водне містечко з плотами та цілорічний тюбінг парк – все це подарує незабутні емоції.

Читати  Гори, пісок та древні руїни: 8 пляжів, котрі вважають найкращими в Туреччині

Реабілітаційний центр бурих ведмедів, НПП “Синевир” у Закарпатській області

Якраз у квітні вже всі ведмеді вийшли зі сплячки, тому варто вирушити в єдиний в Україні, й навіть у всій Європі, реабілітаційний центр. Місце для будівництва Національного природного парку “Синевир” було обрано не випадково: територія парку площею 12 гектарів повністю відповідає всім екологічним нормам і відтворює природне місце існування ведмедів.

Тварини, які сюди потрапляють – це жертви жорстокого поводження людини або стихійного лиха. Тут їм забезпечується якісне лікування, догляд професійних ветеринарів, здоровий раціон і багато іншого. Сьогодні в парку живе понад 10 ведмедів. Ви будете в захваті від незграбних ведмедів.

Читати  Украерорух назвав топ-10 іноземних авіакомпаній за кількістю рейсів у 2021 році

Зоопарк “XII місяців” у Києві

На території площею 16 гектарів розташовані вольєри, побудовані за найсучаснішими технологіями. У зоопарку можна побачити понад 100 видів тварин. Серед його мешканців: білий лев і левиця, білий тигр, чорний ягуар, червоний вовк, гепарди, пума, гієни, камчатські ведмеді та інші. Але найчастіше серед туристів причина поїздки – погодувати жирафа.

Читати  Чому туристам краще не застеляти ліжко в готелі: названо причину

 

 

Контактний зоопарк “Feldman Ecopark” у Харківській області

Цей зоопарк – унікальний. Благодійний проєкт дбає про тварин і створює для них комфортні умови, а головне – привчає дітей любити навколишній світ і піклуватися про нього. Тут можна не лише спостерігати за тваринами, але і погодувати та погладити єнотів, кіз, поні, шимпанзе та інших мешканців розплідника. Крім того, для любителів активного відпочинку на території парку діє канатне містечко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *